MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#12417 Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den....

2014-11-17 09:04

#12412: - Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

Zahnat Zemana zpět na Vysočinu by nepomohlo (ani to není ústavně právně možné), i odtud by, podoben mučedníkovi (kdyby to i vyšlo), tuto společnost občanů v ČR rozděloval nadále a ještě účiněji.

Jeho je nezbytné rázně umlčet argumenty. S lidmi, jako je on se nejedná slušně, on si zaslouží opravdové a viditelné POHRDÁNÍ tohoto národa jeho osobou, našeho národa jako celku, v jeho většině, ostatně stejně, jako jeho blízký ideový spolulhář a zloděj Klaus. Ti dva pohromadě jsou nebezpečnější, než všech sedm Božích ran najednou.

Za své viditelné pohrdání tím samým národem a jeho dehonestací v očích ostatních národů vyspělého a civilizovaného světa.

Činy Klementa Gottwalda jsou pochopitelné s ohledem na skutečnost, že za ním stál výkonný státní mocenský aparát, za Zemanem nestojí vůbec nic, kromě jeho podivných vstoupenců a příznivců, kterým zde hraje "debilní divadlo" a při tom si může dovolit chovat se skoro stejně, jako Kléma, neblahé paměti.

Proč může? Opravdu může?

Jak dlouho ještě...?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#12432 Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den....

2014-11-17 09:39:10

#12417: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

 Dobrý den,

obávám se, že za Zemanem stojí silnější aparát, než si dokážeme představit. Jeho jednání v poslední době je pečlivě naplánované a má posloužit pouze k odvedení pozornosti od faktu, že nám zde vyrůstá nový a velice nebezpečný Vůdce. Kdo se trochu oprostí od hysterie kolem Zemana, nemůže to přehlédnout. Je to velice nebezpečné, protože Vůdcům se vždy nejvíce dařilo v hospodářsky a politicky rozvrácených zemích a toto kriterium bohužel naše země z velké části splňuje. Máte pravdu, že bude z Vysočiny dál škodit a k němu se připojí ještě nový v "demokratických" volbách zvolený mlžitel. Pokud chceme něčeho pozitivního dosáhnout, musíme své úsilí zaměřit úplně jiným směrem. Otázka presidenta se tím automaticky vyřeší sama.

 

Zdeněk Fík, Praha