MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12451 Re: Re:

2014-11-17 10:08

#12445: - Re:  

 kazdy rezim zachazi do extremu, fasismus, komunismus, brzy to bude soucasny rezim. ti co byli drive soudruzi, tak prepolovali a dnes nazyvaji druhe posmesne soudruhu, prave ty, kteri soudruhy nikdy nebyli.

 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#12465 Re: Re: Re:

2014-11-17 10:29:07

#12451: - Re: Re:  

 Není takovým problémem poznat, kdo je kdo, stačí aby se konkrétní občan této země  vyjádřil, nebo i vymezil, proti konkrétní čitelnější situaci, nebo i ideologii...

Například, jak je možné chápat, že se pan Zeman vymezuje proti hard core ruského disentu Pussy Riot? Jde o poukázání na TEN disent, nebo na jeho TERČ? A proč jde o to, nebo ono?

Proč je jisté, že pan Zeman nic svými vulgaritami nesledovat, a že je tak možno učinit už jen závěr, že to bylo politicky stupidní vystoupení hlavy našeho státu v přímem přenosu celoplošného rádiového vysílání?

Dalo by se pokračovat, ale myslím, že si rozumíme. Stačí prostě jen logika, nic víc není zapotřebí. A berte na vědomí, že logika je v naší zemi nedostatkové zboží, takže je zatím pan Zeman v bezpečí, jeho vstoupenci a příznivci uvažují více srdcem, než mozkem, tedy zatím...