MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#12462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den....

2014-11-17 10:24

#12454: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

 Já netvrdím, že president je Vůdce. Já tvrdím, že současné chování presidenta pouze slouží k odvedení pozornosti od skutečnosti, že se zde rodí nový Vůdce. Je to ale pouze můj názor.

Tak a teď již končím, běžím na Národní.

Zdeněk Fík

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#12477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den....

2014-11-17 10:59:38

#12462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

Rozumím Vám, ale musíte mi říci, koho tím Vůdcem myslíte, nejsem schopen se toho dovtípit, omlouvám se. Pokud ale myslíte přímo pana Zemana, tak toho bych se neobával.

Senátoři i poslanci ze všech částí politického spektra unisono odsoudili vulgaritu prezidenta, pravicové spektrum se dost důrazně vymezilo k výrokům v Číně k Tibetu i názorům pana Zemana na přítomnost ruských vojáků, velitelů, zbraní, tedy podpory separatistů na východní Ukrajině...

Pan Zeman je pouze politickým papalášem na samém sklonku (skonu) své politické kariéry, navíc bez skutečné výkonné politické moci, jak jsem psal už naposled.

Pod pojmem Vůdce si Němci od roku 1936 představovali svého Fürera, bolševíci u nás po únoru 1948 Gottwalda, Rusové mají svého Putina. Takovým vůdcem u nás nikdo už být nemůže, brání tomu právě náš typ demokracie.

Proto se domnívám, že je naše demokracie snahami o vznik moci Vůdce do jisté míry v ohrožení.

Podle mě zaměňujete příčinu a následek...