MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

? ? ? ? ?

#12568 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den....

2014-11-17 13:40

#12557: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

 Dekuji,ackoliv se obcas az prilis angazuji na internetu a mohu vas ujistit ze jako osoba vedena jako NO v estebackych seznamech jsem strach s tyranu dovedl prekonat.  presto necitim nutnost se podepsat. Snad by me zajimal VAS odhad poctu lidi na dneni manifestaci v Praze protoze jako vzdycky se odhady lisi a navic pro Vas je to prece jenom z ruky.

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#12588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den...

2014-11-17 14:13:08

#12568: ? ? ? ? ? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dnes je Váš velký den.... 

Nebude nakonec důležité, kolik lidí přišlo na Národní třídu a na aktuálně probíhající manifestaci na Albertově, za účasti pěti prezidentů (ČR, SRN, POL, HUN a SVK). Důležité pro mě osobně je, že se na Národní třídu pan Zeman po svých posledních výrocích ani neodvážil přijít.

Zatímco na Národní třídě bylo cca 15 tis. lidí, na Albertově za panem prezidentem zašlo asi jen 500 lidí, z toho dvě třetiny jeho odpůrců.

Upřímně?

Není v této zemi aktuálně kromě panem prezidentem placené, osobní ochranky nikdo, kdo by pana Zemana opravdu v jeho stupidním politickém počínání podporoval NA VEŘEJNOSTI a jeho názory chránil jinak než deštníky, aby nakonec neschytal oprávněně ránu rajčetem, nebo vajíčkem.

A je to stejné, jako na této diskuzi, jeho vstoupenci jsou dokonale názorově sterilní, významně rozpačití a v mnoha případech dokonce frustrovaní. Kdo by se jim divil, jejich "kůň" se urval z řetězu a tropí jednu hloupost za druhou a je těžké to přehlížet stále víc a více.

Neschopnost Zemanových vstoupenců přijmout, vstřebat a vyhodnotit to, co od pana prezidenta slyší a vidí na vlastní oči, je pak dokonale iracionální...