MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13570 Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politické vr

2014-11-18 13:40

#13315: - Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politické vraždy 

 a ja si myslím, že sa tu dopúšťate trestnej činnosti, pretože verejne ohovárate a osočujete ľudí z vážnych zločinov a morálnych pokleskov, a ak by niekto podal trestné oznámenie, vôbec by to nebolo nedemokratické, pretože každý má právo na ochranu osobnosti a osobnú dôstojnosť, aj poltik a verejná osoba, a Vy ste tu už všetky princípy morálky, ale aj zákon mnohonásobne prekročili

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#13572 Re: Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politick

2014-11-18 13:42:08


Nepřihlášený uživatel

#13573 Já si to myslím, bohužel je věc ještě daleko komplikovanější, jsem schopen napsat důvody.....

2014-11-18 13:43:37

#13570: - Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politické vr 

 ....proč si to o Miloši Zemanovi myslím. Tedy nedělám nic jiného, než vyjadřuji svůj názor na člověka aktuálně absolutně beztrestného, jehož jednání ovšem shledávám za zločinné nejen proto, že lži z neonacistického serveru Parlamentní listy vydává za pravdu a poslal komunistu a KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance. 


Nepřihlášený uživatel

#13619 Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-18 14:51:13

#13570: - Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politické vr 

 Ty hloupý slovenský hovado, nevím co tady děláš ale jestli slintáš pod obrazem Ovara tak si uvědom že Slovensko bylo jako integrální součást Uherska přes 1000 let a Prešpurk byla hlavním městem Uher dokonce několikrát v dějinách.Podle logiky zdejších zemanovských kolaborantů a rusko-čínských přisluhovačů by pak možná bylo načase se omluvit do Maďarska za podporování slovenského separatismu a území zpět vrátit tam kam patří, že ???

Roman Skácel
Hodonín

#15401 Re: Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politick

2014-11-21 09:06:46

#13570: - Re: Nepochybuji o tom, že je Miloš Zeman takovým zločincem, že je schopen si objednávat politické vr 

 Myslet nestačí příteli, kromě toho, že myslíte je potřeba taky něco prokázat, nebo aspoň svá tvrzení konkretizovat s minimálním důkazem.

Pokud je možné vyvodit z Vašeho příspěvku skutečnost, že tvrdíme o vlastním prezidentovi, že je to lhář, opilec a stupidnmí politik, nebo též vulgární a bezcharakterní politický papaláš starého střhu, tak to samozřejmě umíme i dokázat nespočtem důkazů tak zřetelných, až z toho sdrce bolí v důsledku.

Pokud ale myslíte na politickou zločinnost (Mrázek atd.), pak je důležité tento tenký led okamžitě opustit, protože jakékoli důkazy ze všeho nejvíce ukazují na to, že naši mafiáni jsou ekonomicko-finančními skupinami, které pouze využívají některých (hloupých) konkrétních politiků ke svým účelům, nejde o politickou zločinost. Jako například unášení synů prezidentů do zahranicí, vyhrožováním smrtí politickým odpůrcům, jako je možné a běžné za našimi hranicemi.

Rozdíl mezi naším politickým stylem a stylem v jiných zemích je ten, že u nás prostě politka zločinná být nemůže díky stupni demokracie, kterou máme, důkažem je i toto fórum, kde prostě pouze pojmenováváme věci jejich pravým (prtavdivým) jménem, tohle už u nás totiž možné je, leckde jinde zatím ani zdaleka...