MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14153

2014-11-19 09:39

soudruzi, pořád používáte stejné fígle, ale lidi už ví, odkud vítr vane, Havlistické kurvičky :-))))
Víme, kdo organizoval rozdávání červených karet proti Zemanovi!
Určitě jste si všimli, kolik bylo včera v Praze dvojjazyčných transparentů. Některé byly dokonce jenom anglicky, např. portréty s Václavem Havlem anebo Ronaldem Reaganem. Toto je typický modeldemonstrace, která není určená domácímu publiku, ale zejména zahraničním médiím, aby nemusely překládat nápisy na transparentech. Každá demonstrace, která je Američany sponzorovaná nebo koordinovaná, má na transparentech dvojjazyčná hesla, i když to mnohdy působí směšně a bizarně. Nenechte se mýlit, ta angličtina je tam na tom nejdůležitější.

Je vidět, že naše poslední informace AE News o tom, že americká ambasáda koordinuje i demonstrace proti Zemanovi k výročí Sametové revoluce, byla validní a pravdivá. Je to další důkaz toho, že naše země a náš národ je vystaven útoku cizích zpravodajských služeb, které používají stejné taktiky, jaké používaly na Majdanu, během Arabského jara nebo v Sýrii. Modus Operandi tomu jednoznačně odpovídá.

Update (děkujeme našemu čtenáři za zajímavý poznatek dokreslující souvislosti…)

Magistrát hl.m. Prahy registroval jako organizátora „veselice“ na Národní třídě společnost Opona o.p.s, která očekávala účast až 30,000 lidí. Když se podívate na jejich stránky, zjistíte, že jejich hlavním partnerem je U.S. Embassy. Marek Vocel, který je zakladatelem o.ps., je zároveň obchodním manažerem společnosti pořádající různé eventy a hlavně byl managerem prezidentské volební kampaně Karla Schwarzenberga. Za tuto kampaň obdržel Českou cenu za Public Relations jako absolutní vítěz 8. ročníku. Jinak na FB svolával lidi „do zbraně“ člověk s příhodným jménem Přikryl :-))))))))) končíte "lumpenkavárno" :-)))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14156 Re:

2014-11-19 09:43:12

#14153: -  

 ČERVENÉ KARTY PRORUSKÝM PROZEMANOVSKÝM DAREBÁKŮM A MILOŠOVI

ROZDÁVALI PŘEDEVŠÍM OBČANÉ NAŠÍ DEMOKRATICKÉ ČR

A HLAVNĚ JEŠTĚ BUDOU to si piš červenáčku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#14157 Re:

2014-11-19 09:44:08

#14153: -  

 Umíte soudruhu dobře plakátovat, děláte to dobrovolně nebo vám slíbili zájezd za zdechlinou velikého a vřitnění do nejvyššího Nejmenšího?

Ruský šváb

#14158 Re:

2014-11-19 09:44:08

#14153: -  

 Možná se ti uleví, když si dáš na hlavu mokrý hadr.....případně požádej svého ošetřujícího lékaře v oboru psychiatrie o zvýšení dávky neuroleptik.


Nepřihlášený uživatel

#14178 Re:

2014-11-19 10:12:44

#14153: -  

Perfektně napsáno!!!

Kvikot Hitlerjugend -Kcharljugend svědčí o tom, že jste trefil hřebík na hlavičku. 

Roman Skácel
Hodonín

#14222 Re:

2014-11-19 10:52:27

#14153: -  

 Každopádně čekejte, že bude odpor proti politické stupiditě prezidenta nadále sílit, zatím je to pár desítek tisíc lidí zde i venku na českých ulicích, poroste to ale velmi rychle a Zemanovi z toho dobře nebude.

Dá se očekávat, že se časem připojí i ostatní ústavní činitelé a politici všech úrovní, kteří jsou aktuálně paralizování a zaskočeni proruskými kroky Zemana a čekají spíš zase na to, až je popostrčí občanská veřejnost. Zeman je aktuálně pěkně horké politické zboží, jen hlupák by se potřeboval jakkoli mediálně spojovat s tím, co na vlastní pěst Zeman vyvádí. Opatrnost všech politiků je dokonale patrná...

Je pro Vás mnohem jednodušší, když se proti němu vymezí obyčejný občan, jakmile je to už i nějaká organizovanější větší skupina, jsou zde okamžitě Vám podobní milovníci "konsporace a spiknutí" a píší nebetyčné zhovadilosti.

Není aktuálně důležité kdo a jak moc je proti Zemanovi, to spíš je důležité, zda je odpopr proti němu oprávněný a proč. Tedy, jak objektivně vidíme prezidentovo chování, politické formální i obsahové, nemyslíte? Já vím, Vy nemyslíte...

A mám pro Vás špatnou zprávu, směr cesty i tempo, kterým se Zeman vydal končí stále tenším ledem, na jehož konci se tento egoistický mamlas prostě brzy nevyhnutně proboří a bude se beznadějně politicky topit. Očekávám, že se dostane do trojí křížové palby, od svého národa, odkud už palba dávno byla zahájena, od cizích i našich médií, kterým stačí už jen jeho každodenní excesy poslat do éteru, tu a tam s nějakým (ještě stále zdvořilým) komentářem a od cizích i našich politiků, kteří se už někteří nadechují, ...a to si pak za rámeček Zeman nedá, stát sám proti všem...

Už nyní ztrácí autoritu co den o parník a postupně se nám odcizuje, až se nám odcizí nakonec zcela, to už si jako prezident v této zemi ani neškrtne a dostane se do úplně stejné politické izolace v demokratické společnosti (ČR, EU), jako jeho soudruh Putin...

P.S. A jen tak na okraj, aby mezi námi dvěma bylo zcela jasno, před chvílí byl znovu zvolen do čela Senátu ČR pan Milan Štěch. Je mi úplně jedno, za jakou stranu je v Senátu takový politik a člověk, jako je pan Štěch, rovnou zde tvrdím, že by byl oproti Zermanovi, prakticky dokonalým prezidentem, někoho takového potřebujeme do čela státu a ne politického hlupáka, jako je Zeman a byl Klaus...


Nepřihlášený uživatel

#14338 Re:

2014-11-19 14:01:15

#14153: -  

 U zfanatizovanych trubcu nema Vase relevantni zprava zadnou hodnotu,staci si precist jejich demagogicke vylevy.Vse ostatni si s nimi vyridi naprosto po pravu narod,uz ocekavam novou emigracni vlnu made in Amerika tech zneuznanych akademickych elit a komediantu!Jinak s Vami naprosto souhlasim ale sam asi dobre vite,ze Havloidni pravdolaskari dostavaji pri cteni pravdivych zprav Schizofreni zachvaty.