MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#14309 Re: Re: Podpora prezidenta

2014-11-19 13:20

#14269: - Re: Podpora prezidenta 

 A jakou prosperitu maji obycejni lide v cele EU,nebo v USA? Pomuze Vam konecne uzakonena mzda 8EUR na hodinu,kdyz nedostanete vollzeit Arbeit?Bohuzel je prilis vysoka nezamestnanost a slaba hospodarska konjuktura a nynejsimi sankcemi se vse jeste zhorsi! Tkz:vudci jak jsou dnesni predni politici evropskych statu titulovani, svym obcanum pouze lzou a zatajuji skutecny katastrofalni stav.Neco je tady asi spatne,vudcem byl oznacovan jak Hitler tak Stalin!

Odpovědi

MP

#14345 Re: Re: Re: Podpora prezidenta

2014-11-19 14:14:09

#14309: - Re: Re: Podpora prezidenta 

 Jdi se podívat za naši západní hranici, blbečku, už se (25 let) smí. Na ty obyčejné lidi, jak se tam mají. Promluv si s nimi (to ovšem chci od blba, co píše takovéto "příspěvky", trochu moc, oni tam česky většinou neumí) nebo se jen tak dívej...... Skuhrání, nadávání, tak běžné u českých blbů, tam sotva uslyšíš..... včetně debilních blábolů o tom, jak "jim (ONI !) lžou". Na něco takového musíš mít českého blba. Blba, co si zvolí hulváta prezidentem.

A ty sankce, které jdou rusáckéme řiťolezovi tak na mozek, zhorší vše - v Rusku (připouští i soudruh Putin). To je ostatně také jejich účel.