Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

Quoted post

Jan Šinágl

#95 Re: Panu PzD

2014-11-21 15:11

#94: PzD -  

 A v čem jste objevil Vy Ameriku, pane PzD Vaším textem? Nic neznámého jste nám nesdělil? Stydíte se za své jméno, resp. nemáte ani odvahu se pod svůj názor podepsat? Zkuste napsat jak Vy sám aktivně pomáháte panu Řičářovi? Či co jste dosud sám dokázal dokázal změnit, nemáme-li si myslet, že jste jedním z těch, co umí jen kritizovat, zaujímat postoje, místo aby sám konal a byl příkladem ostatním, pokud si myslí, že to druzí dělají špatně a Vy to umíte lépe? Skuteční přátelé a kolegové pana dr. Anděla se nikdy za své jméno nestyděli. Byl za nimi vždy vidět kus poctivé, prokazatelné a viditelné práce. Tak jako byli oni viděni a za nic a nikoho se neschovávali. Z takových postojů jako Vy prezentujete mají politici radost. Vůbec v ničem je neohrožují, naopak jim pomáhají. Budu rád, když činy dokážete opak a že Vaše snahy nezačínají a nekončí jen na klávesnici PC. Jinak jste jen tzv. s prominutím "užitečný idiot", pokud ne rovnou rafinovaným příznivcem paní VJ. Vyloučíme-li hloupost, je to možnost dost reálná.   

Odpovědi

PzD

#96 Vzkaz našemu národnímu Vševědovi, panu Šináglovi... :-))

2014-11-22 07:43:17

#95: Jan Šinágl - Re: Panu PzD 

 Víceméně nevážený pane Šinágle.

Bez mého prominutí, -své dementní hrubosti ("užitečný idiot" atp.) si ponechte pro své blízké příbuzné, budou-li vám to trpět.

Jak jistě sám víte (a ví to i to samé procento čtenářů vašich článků...) 90 až 95% osob, majících soudnost a inteligenci s vámi příliš nesouhlasí pro několik vašich osobních vlastností: těmi hlavními jsou vaše bezpodmínečná umíněnost, absolutní neschopnost a nevůle přijmout jiný než svůj názor -tedy fatální egocentrizmus, až manický stav vaší mysli, "zamilujete-li se" do něčeho nebo někoho, kdy pak produkujete těžko srozumitelné, až litanicky rozsáhlé a proto nesrozumitelné a nepřezkoumatelné články; dokonce i vaše tvrdošíjné a z hlediska současné správné češtiny doopravdy OBSOLENTNÍ např.: "preSident", "deratiSace", "perSekuce", "repreSentace" kde to na drtivou část čtenářů působí jako aktuálnostně vyčpělé články -snad z údobí minulého století...nu a to nejhorší co je ve vaší povaze obsaženo: "KDO NESOUHLASÍ BEZPODMÍNEČNĚ SE MNOU, JE MŮJ ÚHLAVNÍ NEPŘÍTEL" jako hlavní motto vaší povahy a existence...

Víte, pane Šinágle, kdybych byl tak "chytrý" a zároveň hrubý jako vy, pak bych mohl ohodnotit vaši veškerou činnost třeba následovně: "TO CO DĚLÁ CELÉ ROKY PAN ŠINÁGL, MOCNÍ TOHOTO STÁTU VLASTNĚ VELMI MILUJÍ; -JE TO TOTIŽ JEJICH ""UŽITEČNÝ IDIOT"", KTERÝ LIDU ČESKÉMU JEN A JEN NEŠKODNĚ PO LÉTA SDĚLUJE, CO VŠECHNO SI JEŠTĚ BEZTRESTNĚ MŮŽEME MY MOCNÍ DOVOLIT..." Já to ale pane Šinágle na vaši adresu neříkám a neřeknu; naopak se domnívám, že děláte místy užitečnou činnost -bohužel způsobem, pro mnoho čtenářů nepříliš srozumitelným stylem.

Na závěr...:

VŮBEC VÁS PANE ŠINÁGLE NEVYZÝVÁM K TOMU, ABYSTE SE NAD SEBOU A SVÝMI NENÁVISTMI VŮČI VŠEMU A VŠEM, KDO SI DOVOLILI ODPREZENTOVAT COKOLIV JINÉHO NEŽ VÝLUČNĚ VÁŠ NÁZOR ZAMYSLEL, NAPŘ. PROTO, ŽE AČ V MÉM FEJETONU JE HNED V ÚVODU UVEDENO ""Bohužel v dobrém a smířlivém smyslu jen tolik, že..."", IHNED ÚTOČÍTE, URÁŽÍTE, STAVÍTE SE DO ROLE SAMOZVANÉHO SPASITELE SVĚTA, KTERÝ JEDINÝ MÁ PRÁVO NA PREVALENTNĚ SPRÁVNÝ(??) NÁZOR.

PROČ?: PROTOŽE SE S OHLEDEM NA OBECNOU ZNÁMOST VAŠEHO "FENOMENU NENÁVIDĚNÍ" DOMNÍVÁM, ŽE TAKOVÉHO ZAMYŠLENÍ NEJSTE KAPACITNĚ SCHOPEN.

S přáním hezkého dne a všeho dobrého, pane Šinágle,

PzD ;-)