MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 15:30

#15705: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

 Vy ste taký ten povrchný český "ukecánek" s myslením poznačeným rigidnými nevyvrátiteľnými stereotypmi, ktoré sú typické pre nepremýšľajúcich dogmatikov. Ak ste autorom či spoluautorom tejto hlúpej petície, potom mi neostáva nič iného, len zaželať stádu, ktoré sa Vám podarilo nahnať do košiara, úprimnú sústrasť, pretože tie úbohé ovečky netušia, že sú len nádejnou potravou pre vlčiu svorku, číhajúcu za ohradou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 15:42:27

Roman Skácel
Hodonín

#15742 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 16:42:17

#15711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

No právě, je v demokratické diskuzi úplně jedno kdo jsme my a kdo jsou ti, co si o nás něco i myslí a pokud i píší cokoli o nás a čemkoli jiném. Osobní rovina je v demokratické diskuzi slepou uličkou, časem na to dojdete i u Vás. :-)

Tak dogma u mě jo? To jste analytik lidských důší na dvě věci, ta první je na nic, ostatní se dovíte na pražském Hradě...

No nic, neshodneme se, ale brečet nebudu, prostě Made in Slovakia, co už... :-)

P.S. "Ovečky a vlčie svorky" si můžete pouštět v duchu denně před spaním, místo přiblblých seriálů, které běží i na našich všech kanálech, přes všechny lidi rovnou do kanálu...

A pokud to shrnu, o demokracii a její aplikaci do reálné diskuze víte přesně tolik co Váš VLK, co Vám stgraší v hlavě, jenže za toho Slováci nemohou, ten patří jen Vám, že?

Mohu Vám k němu gratulovat?

To fakt těžko, Anežko...