MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Hočmi

#15741

2014-11-21 16:37

Neřeknu asi nic nového, ale je pro mě ohromným povzbuzením, jak utěšeně a především nepřetržitě narůstá počet signatářů této petice. Blížíme se hranici 100 tisíc hlasů, což je číslo již velmi vysoké a dostatečně výmluvné, zvláště v situaci, kdy ne všichni ( zejména ne nejstarší generace ) jsou uživateli internetu. Tento počet dle mého soudu již nelze ignorovat. Svědčí to o jediném ......, totiž že tolik zdůrazňovaná všelidová masa, kterou se díky přímé volbě Zeman tak rád ohání, se vzrůstajícím tempem probouzí a obrací se proti němu. Argument Zemana o pár křiklounech nebo pár frustrovaných jedincích pokračujících v prezidentské kampani za neúspěšného protikandidáta ( do něhož má Zeman neustálou patologickou potřebu se navážet ) tím pádem zcela padá a půjde-li to tímto tempem dále, tak se bude jednat o tak silnou odezvu a protest, jenž nebude Zeman schopen takto ignorantsky shazovat.

Jediné, co mně k této petici ještě chybí je, aby měla větší publicitu v médiích, respektive aby o ní a zvyšujícím se počtů signatářů média neutrálně, ale průběžně informovala.

Je skutečně načase dát Zemanovi důrazně najevo, že se ocitnul v naprosté názorové izolaci a v očích široké veřejnosti zcela ztratil morální kredit !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15828 Re: Blížíme se hranici 100 tisíc hlasů

2014-11-21 20:01:06

#15741: Hočmi -  

 Milý Hočmi...tato petice má velkou publicitu,ale jinak je úplně k ničemu...některé podpisy byly získány tak,že někdo poslal tuto petici všem známým a ti otevřením petice zjistili,že se vlastně podepsali....až budete mít Vážený sto tisíc podpisů na ověřených papírových arších,tak se radujte....a navíc...víte kolik lidí pana Zemana volilo....???