MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#15763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 17:27

#15752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

Je mi líto, že Vám zas tolik nevyhovujeme. Už to nechme být.

P.S. Tu a tam nepravidelně, zato však naprosto pravidelně v klíčových okamžicích sleduji podrobně dění u Vás, dokonce jsem kdysi, když poprvé měla šanci Vaše opravdová pravice čekal do půlnoci na první předběžné výsledky koalice paní Radičové ve vobách a věděl, že to bude prd platné už předem. 

Křesťané u Vás? Demokraté co mluví maďarsky? Lidé nesoucí pochodeň pravé demokracie, té co už ji u nás dávno máme imlementovánu v duších lidí?

Ba ne, budete muset čekat, my z té pitomé zatáčky už prakticky vyjíždíme, "doba papalášů" u nás končí a budeme dál už jen v pohodě, Zeman nám k tomu pomůže, jak by to neudělal nikdo, koho znám u Vás.

Asi všechno...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#15787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač

2014-11-21 18:05:06

#15763: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Zblblý Slovač 

Doba papalašov u Vás vôbec nekončí, tí novodobí sú presné odliatky tých predošlých, iba ich rétorika sa trochu zmenila a predošlá nomenklatúrna verchuška sa pretransformovala na postkomunistickú oligarchiu, ktorá si najnovšie privatizuje politické strany.  Tie sú uzavretými kastovníckymi skupinami a partokrati medzi sebou bojujú o moc, poriadajúc reality show, v ktorých sa jedna skupina pokúša usvedčiť druhú z korupcie a klientelizmu a ďalších nelegálnych činností, prípadne sa takto vybavujú účty aj medzi frakciami jednej a tej istej strany.  A Vy im slúžite ako štatisti. Toto ste práve nepochopili, neimplementovali do duše, ak mám použiť Váš nadnesený štýl:-), a zase ste na najlepšej ceste nechať sa naivne oblbovať jednoduchými sloganmi ako za toho Februárového "víťazstva" pracujúceho ľudu. Nech Vám to revolučné nadšenie vydrží:) až do nasledujúceho sklamania.