MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16038 Re: Těžko si asi kdokoliv ze soudných lidí dovede představit....

2014-11-22 09:42

#16030: - Těžko si asi kdokoliv ze soudných lidí dovede představit.... 

 Viete, kde robíte chybu? Správate sa ako tí komunisti v 50. rokoch, za stalinského teroru, pre ktorých boli všetci, ktorí mali iný svetonázor a iné predstavy o usporiadaní spravodlivej spoločnosti, vyhlasovaní za angloamerických špiónov, za agentov prehnitého Západu a škodcov, ktorých treba v mene šťastnej budúcnosti nemilosrdne likvidovať. Vy ste priamymi nasledovníkmi tých paranoidných bláznov z ÚV vtedajšej štátostrany, a nie ľudia, ktorí dnes volia komunistov, pretože, ako píše ten pán v komentári predo mnou, ich situácia sa po 89. roku nezlepšila, ale naopak - pričom, isteže, malá skupina ľudí si prilepšila viac ako výrazne a ďalšej časti obyvateľov ČR jej príjmy (zatiaľ) umožňujú užívať si výdobytky technologického pokroku dosiahnutého za posledných 25 rokov, ktoré im zabezpečujú komfort, považovaný mylne za zvýšenie životnej úrovne v dôsledku politickej zmeny... Treba tiež poznamenať, že do značnej miery na lízing resp. na hypotéku:-)).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16041 Vy komunisté máte vždy plná ústa demokracie a obhajoby "těch co mají jiný názor" a jakmile...

2014-11-22 09:55:20

#16038: - Re: Těžko si asi kdokoliv ze soudných lidí dovede představit.... 

 ....se dostanete k moci, zavedete teror. Já nemám ani ten nejmenší problém s KGBákem Remkem jako členem KSČ, když si jej jeho voliči zvolí, ale je naprosto jednoznačné, že nejen proto, je stále komunistou, ale také proto, že jako komunista jedná a jednal by i v budoucnosti není možné, aby taková osoba byla placena z našich daní v zaměstnaneckém poměru se státem natož, aby byly relativizovány hodnoty mravní a kulturní tím, že jej dokonce prezident prosadí do pozice velvyslance v Rusku. 

Proč lidé v ČR volí komunisty je vcelku zřejmé. Opět se tváří, že jsou vzorem demokracie, tváří se, že pokud by měli absolutní moc, nikdy by jí nezneužili, přitom Miloše Zeman svojí hanebnou retro komunistickou kampaň financoval kdo ví odkud, nikdy to nezveřejnil a to bez pochyby za ní utratil stovky milionů korun. To vykradl banku, jako to dělali komunisti v Rusku před rokem 1917? 

Občané v ČR si pravděpodobně nikdy nepřečetli Ústavu této země. Ústava totiž nařizuje, každému v ústavní pozici, aby byl demokratem! Je to jeho základní povinnost a základní princip ústavy, která veškerou moc dává do rukou lidu. Proto také vy komunisté první co měníte je Ústava, kde touto změnou si pak zajišťuje absolutní beztrestno pro vaše zločiny. 

Miloš Zeman není demokratem už proto, že masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta, Miloš Zeman je nejspíš nějakou zrůdnou zvrácenou kombinací komunisty a nácka, když poslal KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance.