MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16493

2014-11-23 07:49

Člověk, který se ožere tak, že nemůže skoro chodit před jednou z nejvýznamnější ceremoniálií Čechů jako je otevření hrobky našeho patrona, nemůže být českým prezidentem, může být jen vzorem pro ochlasty. Člověk, který znevažuje počátek pádu komunismu a lže o událostech na Národní třídě 17.11.2014 za účelem svého zviditelnění, nemůže být českým prezidentem, může být jen klaunem bulvárních deníků. Člověk, který leze do zadní části těl Rusáků po tom, co tento národ provedl v minulosti Čechům, nemůže být českým prezidentem, ale může při popíjení vodky kašpárkovat sibiřského medvěda.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16501 Re:

2014-11-23 08:29:46

#16493: -  

 17. november znevažujete Vy, ste veľkým sklamaním pre ľudí, ktorí si sľúbili vravieť pravdu len...vašou nenávisťou a intoleranciou, šovinizmom a xenofóbiou ("Rusáci" atď.) popierate všetky jeho deklarované hodnoty... pravda a láska nezvítězila nad lží a nenávistí, ale lož sa prezliekla za pravdu http://youtu.be/9QyAYf5niVY

Нежная Правда в красивых одеждах ходила,
принарядившись для сирых, блаженных, калек.
Грубая Ложь эту Правду к себе заманила, -
мол, оставайся-ка ты у меня на ночлег.

И легковерная Правда спокойно уснула,
слюни пустила и разулыбалась во сне.
Хитрая Ложь на себя одеяло стянула,
в Правду впилась и осталась довольна вполне.

И поднялась, и скроила ей рожу бульдожью:
баба как баба, и что ее ради радеть?
Разницы нет никакой между Правдой и Ложью,
если, конечно, и ту и другую раздеть.

Выплела ловко из кос золотистые ленты
и прихватила одежды, примерив на глаз;
деньги взяла, и часы, и еще документы,
сплюнула, грязно ругнулась - и вон подалась.

Только к утру обнаружила Правда пропажу -
и подивилась, себя оглядев делово:
кто-то уже, раздобыв где-то черную сажу,
вымазал чистую Правду; а так - ничего.

Правда смеялась, когда в нее камни бросали:
«Ложь это всё, и на Лжи - одеянье моё!..»
Двое блаженных калек протокол составляли
и обзывали дурными словами её.

Стервой ругали ее, и похуже, чем стервой,
мазали глиной, спустили дворового пса:
«Духу чтоб не было! На километр сто первый
выселить, выслать за двадцать четыре часа!»

Тот протокол заключался обидной тирадой
(кстати, навесили Правде чужие дела):
дескать, какая-то мразь называется Правдой,
ну а сама - пропилась, проспалась догола.

Голая Правда божилась, клялась и рыдала,
долго болела, скиталась, нуждалась в деньгах.
Грязная Ложь чистокровную лошадь украла
и ускакала на длинных и тонких ногах.
Впрочем, легко уживаться с заведомой ложью, Правда колола глаза - и намаялись с ней. Бродит теперь, неподкупная, по бездорожью, Из-за своей наготы избегая людей.

Некий чудак и поныне за Правду воюет, -
правда, в речах его правды - на ломаный грош:
«Чистая Правда со временем восторжествует,
если проделает то же, что явная Ложь!»

Часто, разлив по сто семьдесят граммов на брата,
даже не знаешь, куда на ночлег попадёшь.
Могут раздеть - это чистая правда, ребята!
Глядь - а штаны твои носит коварная Ложь.
Глядь - на часы твои смотрит коварная Лож
Roman Skácel
Hodonín

#16503 Re:

2014-11-23 08:51:54

#16493: -  

Kéž byste se mýlil, právě takový člověk, jak ho ve svém příspěvku definujete, může být v pohodě Prezidentem České republiky, nejvyšším ústavním činitelem, a to vše právě proto, že to chtěla nadpoloviční většina oprávněných voličů v této zemi, kteří se zúčastnili druhého kola přímé volby prezidenta.

Z toho dále vyplývá několik závěrů:

1. Máme, co jsme chtěli, a to všichni do posledního, včetně těch, kteří dobře věděli, co se vrací se Zemanem na pražský Hrad a do české politiky.

2. Zeman dokladuje zřetelně o politickou úroveň, moudrost a míru zdravého rozumu voličů v této zemi, dále skutečnost o zřetelném návratu k socialistickým hodnotám, a k "třídní nenávisti" k jakýmkoli nezávislým a zřetelně pravdivým názorům, tedy právě opačným, než jsou ty oficiální, naší aktuální politikou definované.

3. Politika v této zemi není v pořádku v oblasti interní kulturnosti, což by ještě bylo omluvitelné. Co ale omluvit nejde, politika u nás neučí lidi samostatně uvažovat, nýbrž pouze slepě věřit ideovým závěrům, které naše politika, od prezidenta po posledního člena městského zastupitelstva, generuje.

4. Pracovat raději s politickými závěry a politickou ideologií je tak mnohem snazší a přehlednější, než mít svůj vlastní, nezávislý názor, který je ovšem naopak nezbytné očistit od všech vlivů zvenčí. Není to snadné a je nás v této zemi drtivá menšina. Rozumím tomu, proč chtěl být Zeman prezidentem pro "dolních" 10 milionů lidí. On věděl, že tohle splní v pohodě a taky to zřetelně v důsledku plní. Definovat slovo "dolních" je pak opravdu vcelku snadné pro mě a Vy se nad jeho definicí sami zamyslete.

5. Takže 10 milionů lidí rozdělíme už pak snadno na 5 a 5 milionů, těch pár set tisíc, co poněkud nemůže politika v naší zemi NIJAK ovlivnit, přičemž jejichž názorům NEMUSÍ ANI NASLOUCHAT, pak může v klidu ignorovat, i kdyby od nich dostávala časem i statisíce červených karet najednou. Proč naslouchat nějaké "Kavárně", když máme na své straně lupenproletariát, že?

6. Více, než řádově statisíce lidí se schopností vytvořit si vlastní nezávislý názor na cokoli, v této zemi s jistotou není, a ti zbylí zde tvoří a budou tvořit OBSAH politiky této země, dokonale politicky rozdělené na nesmiřitelné tábory v nekonečné a krvavé zákopové válce, v níž ti samí špinavci mohou mnohem snadněji vládnout těm, co v zákopech trpí i umírají.

7. Kudy ven?

Intelektem, pouze nezávislým politickým intelektem občanů v naší občanské společnosti, ale bude to chtít čas, protože právě intelekt vždy byl a bude nedostatkovým zbožím všeobecně.

8. Až jednou začne být víc a více z nás schopných si vlastní názor udělat na cokoli, nebude už politika, jak ji dnes známe moci ŠKODIT, politik si nebude moci dovolit všechno, dokonce stále méně a méně, budeme daleko více schopni ukázat červenou kartu ÚČINNĚ a když ji ukážeme, nebude to jen vyloučení v daném zápase, nýbrž do konce kariéry, protože v politice by měly platit daleko více zásady slušnosti, než v občanském životě, když Hlavních rozhodčích v "politické kulturnosti" je přesně tolik, jako je občanů v naší zemi, kdeždo fotbal má jen tři sudí, z toho jediného Hlavního.

9. Až jednou dostane zcela oprávněně červenou kartu prezident v této zemi a neustojí ji ani v řádech dnů, uznám, že už NEJSME národem ideologicky zpolitizovaných debilů, neschopných mít vlastní názor na to, co vidíme a slyšíme na vlastní oči a uši.

10.  Teprve potom uvěřím i ve skutečnou a plnohodnotnou demokracii v naší zemi, tedy skutečnost, kdy občan má možnost účinně ovlivnit dění kolem sebe. Zatím to neplatí a dokonce ani v případech, kdy je situace stále kritičtější, její řešení tak stále nezbytnější, přičemž stále viditelněji NEMOŽNÉ...

P.S. A v rukou to máme jen my, občané této země.