MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16586 Re: Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace....

2014-11-23 11:25

 

#16575: - Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace.... 

 Jediným jeho proviněním je, že neposkakuje dle prodloužené ruky Ameriky, že chce abychom byli suverenním státem, kterému nikdo nic pro zájmy cizího státu nepříkazuje,  který rozhoduje o tom s kým má obchodovat, udržovat pro nás prospěšné kontakty a nebýt v područí nikoho. Jenže vy s vašíma zmanipulovanýma hlavama to nikdy nepochopíte. Vykonstruované důvody proti presidentovi, když to co mu oficialně zazlívate vám u jiných nevadí, npř. pořád schlastaný Havel, orgie na hradě za jeho ery atd. na veřejnosti sprostý Schwarzenberg - váš kandidat, ten by byl opravdu lepší to ano, hlavně by plnil příkazy Amiků, Bilderbergu atd.

toto si přečtěte a pak mi odpovězte - takový president by vám nevadil?? ODPOVĚZTE!!

Aristokratický slovník Karla Schwarzenberga

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16592 Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?

2014-11-23 11:39:56

#16586: - Re: Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace.... 

 Potom co zločinec Putin rouzpoutal válku na Ukrajině a potom, co ukradl Krym? Potom, co jsem byli stejnou pakáži naprosto stejně napadeni i my v roce 1968? Jste blázen? 

Co se týče Číny, výmysli typu, jak si zrůda Zeman podá ruku s nějakým "investorem" a on udělá investici - vstoupí kapitálově do slovenské bankovní skupiny :-) - už to samo je "investice jako řemen" :-) nená nic společného s investicemi a skutečně to nestojí za to, se jakkoliv ponižovat a rezignovat na kritiku lidských práve v Číně. Mimo jiné drzost a ubohost vtáhnout do této debaty jednání Obamy v Číně, který právě tradičním oděvem připomněl Číňanům, že mají i nekomunistickou minulost, byla od Zemana jen další z jeho odporných manipulací a ubohostí. 

Co je ovšem jednoznačné, že příklon k "totalitním" "investorům (byť nemají z čeho investovat)" není zadarmo, na druhé straně logicky přijde odklon těch investorů skutečných, neboť ti se nechtějí potkávat se zločinci v obchodním styku a cestou jak se jim vyhnout je přece prostě v dané zemi neivestovat. Jak se to např. nyní děje v Rusku a dělo by se samozřejmě i v Číně, pokud by se Čína radikálně změnila své postoje opět k tuhému komunismu. 


Nepřihlášený uživatel

#16594 Karel Schwarzenberg je celoživotní demokrat a co více, odrazuje zločince a přitahuje demokraty.....

2014-11-23 11:42:02

#16586: - Re: Ano, mluvíte přesně jako komunisté za normalizace a nejen za normalizace.... 

 ....tedy Karla Schwazenberga by bylo možné respektovat jako prezidenta především proto, že by neporušoval Ústavu tohoto státu již v požadavku, že ústavní funkce může zastávat pouze demokrat.