MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin Z.

#17009 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele p

2014-11-24 10:35

#17005: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele petic 

 Mě jen zajímá jeho politické smýšlení a směřování, nic víc. A taky bych rád věděl, co si představuje aby bylo po svržení nebo odstoupení Zemana. Mám návrh, ať každý, kdo se tady vyjadřuje napíše, co by si potom představoval a koho na hrad. Ale včetně pana Němce!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17013 Po odstoupení Miloše Zemana musí přijít další volby....

2014-11-24 10:43:11

#17009: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele p 

 ...to je vše. V případě Miloše Zemana jako nedemokrata v ústavní funkci, tedy velezrádce neboť masivně porušuje setrváváním v ústavní funkci Úsavu. Málokdy má smysl opakovat volby, ale v případě, kdy jeden z kandidátů masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta velmi podivným financováním v rozsahu spíše stovek milonů korun, je to naprosto nutné a je také nutné zajistit, aby všichni kandidáti v budoucnu měli naprosto stejné podmínky a byl Zákon o volbě prezidenta striktně dodržován, neboť porušování zákona o volbách je komunisticko - nacistická praktika, proto je obtížné se rozhodnout, jestli je Zeman více nácek nebo komunista. 

Martin Z.

#17153 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladate

2014-11-24 15:29:14

#17009: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chci reakci od zakladatele p 

 JAK VIDÍM, TAK SE K TOMUTO TÉMATU NECHCE VYJÁDŘIT NIKDO. V TOM PŘÍPADĚ NECHÁPU, PROČ TUTO PETICI PODEPISUJETE, KDYŽ NEJSTE ANI SCHOPNI KROM JEDNOHO ČLOVĚKA NAPSAT, CO CHCETE, ABY BYLO POTOM A KOHO CHCETE NA HRAD. TEĎ SE MÁTE PROJEVOVAT, A NE KDYŽ JDE JEN O NADÁVKY DO KOMOUŠŮ!!!!!!!!!!! UBOHOST TADY TOTO!!!!!!