MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17087 To je jednoduché, tak to zdůvodněte proč si nemyslíte, že je Miloše Zeman zrůda.....

2014-11-24 12:29

#17085: jm - Miloš Zeman oplzle  

 ...naprosto v klidu se zamyslete nad tím, jak Miloše Zemana vnímáte a to napište, stejně jako to dělám já. Nic v tom není, nemám ani tu nejmenší snahu Miloše Zemana dehonestovat, pouze popisuji a především zdůvodňuji, jak shledávám jeho působení na Hradě. 

A jakými lidmi se tedy dle vám Miloš Zeman obklopuje? Jak byste je charakterizoval vy? Neváhejte, napiště to, rád si vaše argumety přečtu a ještě raději je budu oponovat. 

Odpovědi

jm

#17108 se zamyslete nad tím

2014-11-24 13:01:42

#17087: - To je jednoduché, tak to zdůvodněte proč si nemyslíte, že je Miloše Zeman zrůda..... 

...pana Zemana jsem nevolila,demokratické je přijmout rozhodnutí většiny a bojovat hlavně čestně...podsat petici,debatovat s lidmi,ale slušně a bez negativních emocí... ale nikdy bych si nedovolila říct,že je  zrůda....takto bych otitulovala možná masového vraha....a oklopuje se lidmi,které si vybral...tak jako pan Klaus a Havel....já ty lidi z okolí pana Zemana neznám osobně,ale nezdá se mi ,že by pan Kmoníček,Ovčáček byli takoví,jak je popisujete....pan Zeman je stejný jako v době,kdy byl premiérem...nevím,proč ho lidé volili a je to jejich rozhodnutí....a proto jsou hloupí,lůza apod. ?....zamyslete se nad tím.....a bojujte proti němu slušně