MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin Z.

#17189 Re: Re: Re: Re: Koho na hrad po Zemanovi??

2014-11-24 16:20

#17186: - Re: Re: Re: Koho na hrad po Zemanovi?? 

 Podívejte se, buď odpovězte na to, na co všechno se ptám, nebo nereagujte!!! Zajímá me, co chcou ti, co se zde " podepsali "

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17193 Co chtějí ostatní, to nevím, ale já jednoznačně vím, že není možné mít .....

2014-11-24 16:29:32

#17189: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Koho na hrad po Zemanovi?? 

 ...fatální nesoulad s Ústavou a je potřeba to tedy napravit. Ústava jasně nařizuje, aby ve všech ústavních funkcí byli demokraté. Na Hradě to nyní vypadá jak za Gottwalda, můžu si to dovolit říci, neboť ta zkušenost už tu byla, ten stav je znám a je také známo, že to vede k politickým vraždán, státní zločinnosti a degeneraci celé politiky. To nyní nastává, já jsem nikdy nepochyboval a nepochubuji, že je Zeman schopen si politické vraždy objednávat a nepochybuji o tom, že se k tomu uchýlil v minulosti (vražd kolem privatizace MUS bylo více než dost) a že se k tomu uchýlí i v budoucnosti. Je potřeba tomu zamezit, tedy je nutné, aby byla ústava v souladu se s tím, jací jsou v ústavních funkcích. Musí to být demokraté, to ústava nařizujej. Zeman je vše možné, jen ne demokrat. 

Řekl bych, že se nenajde člověk jenom trochu dbalý cti, který by chtěl se Zemanem spojit své jméno, bylo to mu na Hradě tak za Gottwalda, je tomu tak i nyní. Toto je potřeba napravit. To základ toho, aby se mohla demokracie v ČR dále rozvíjet a nebyla opět pošlapána. 

Katka

#17210 Re: Re: Re: Re: Re: Koho na hrad po Zemanovi??

2014-11-24 16:41:31

#17189: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Koho na hrad po Zemanovi?? 

 Místo Zemana ať je prezidentem člověk, který reprezentuje naši republiku ve světě a kterého si považuje většina občanů naší země. Vzejde z nové volby.