MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

jm

#17220 Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,

2014-11-24 16:57

#17209: Roman Skácel - Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,  

 ...a víte milý pane,že já si o Vás myslím něco podobného...prostě já o koze a Vy o voze....ale" P.P.S. A ještě jeden postřeh, "hájit Zemana NIČÍM", můžete jen tehdy, pokud iracionalitou a nelogičností shodíte vše kolem něj, aniž by se Zemana to kataklizma Vašeho jaderného bombardování logiky jiných, byť jen dotklo".....obsah tohoto sdělení jde mimo mě...omlouvám se .....nic ve zlém

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17225 Tedy jednoduše, charakterizujte lidi, kterými se obklopil....

2014-11-24 17:03:07

#17220: jm - Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,  

 ....to tak složíté není, řekl bych. Politik má tu svobodu a tu možnost, své spolupracovníky si vybírat. 

Já jsem přesvědčen, že člověk i jen trochu dbalý své cti není schopen své jméno se Zemanem spojit, pokud najdete jediného takového v jeho okruhu, popište, dejte jeho živopis k dobru. Možná byste měla začít soudruhem Nejedlým. 

Roman Skácel
Hodonín

#17240 Re: Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,

2014-11-24 17:21:50

#17220: jm - Re: Re: Re: Re: Já vždy všechny charakteristiky,  

Už celé týdny zde hájíte neobhajitelné a nejen já jsem Vám už vše vysvětlil několikrát, lidé kolem už jsou k Vám dokonce (podle mě oprávněně) vulgární (což jste jim bez potíží vrátila) a někteří už s Vámi ani nekomunikují.

Pro mě jste prostě ukázkový případ Zemanova vstoupence, který ještě do diskuze nepřinesl ani jediný rozumný argument, proč ho vlastně podporuje. Prostě jen útočíte na všechny arguemnty, více i méně relevantní, které Zemana usvědčují nejen z docela pravidelného lhaní, kladného velmi dlouhodobého vztahu k alkoholu nejen mimo oficiální události, jichž se účastní, ale rovnou z politické stupidity až politického kreténství, nelogického postoje ke globální politice a pozici, kterou v této globální politice má naše země, kterou zastupuje v zahraničí, prostě už dávno DANOU.

Odmítat rozumné argumenty proti Zemanovi můžete, máte na to právo, ale to odmítání prakticky dokonalých důkazů (nezpochybnitelné Pravdy) a ta neschopnost vzít na vědomí, že je to vulgární člověk, protože do rádia vulgárně mluvil, že je to politický stupído, když podporuje Rusko v době, když bytek Západního světa tuto zemi ekonomicky zablokovalo, to už je fakt na pováženou.

Pokud ani argumenty nestačí, řekněte prosím aspoň na rovinu a zodpovězte alespoň úplně snadnou otázku:

Proč tu tedy jste?