podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Booda

#942 Kdo za to může?

2014-11-24 18:45

Za oceánem se zdvihla nebývalá vlna (před)válečné propagandy a hledání nepřítele.  Po Koreji a Íránu přišlo na řadu Rusko. Občanská válka na Ukrajině jim přišla vhod jako záminka k očerňování Ruska. A důkazy? Proč, na co, na ty se nikdo neptá, svět se smířil s tím, že třeba k útoku na Irák stačí jenom ta předválečná propaganda, na důkazy se nikdo neptá.

A ti blbečci v Bruselu jim na to skočili. To se amíkům hodí ještě víc. Ekonomické sankce oslabí Rusko, oslabí i EU a za oceánem se nám budou jenom smát.

A pak se najde nějaký Zeman, který nesklapne podpadky a nepapouškuje slogany z ameriky. Co s ním? Zdiskreditovat, znemožnit, poslat na něj placené agenty s vajíčkama, a ukázat v celém světě, jak ho celý národ nemá rád. Přitroublí pisálkové ochotně šíří nenávistnou atmosféru dál celou Europou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#943 Re: Kdo za to může?

2014-11-24 19:14:18

#942: Booda - Kdo za to může? 

Koho hledalo Rusko, pardon SSSR, za nepritele v Madarsku a u nas v roce 1968, kdyz k nam vtrhly jejich tanky? Na to se zapomnelo? Rusove si duvody nepotrebuji hledat, kdyz chteji vyvolat vojensky konflikt.