podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Eva Helms

#952 Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-25 12:07

#924: Jan Novák pravým jménem - Re: Re: Re: Re: Předmět 

A ktery,ze vlastne jsi ten opravneny nositel jmena a prijmeni Jan Novak z 2000 registrovanych  obcanu CR?Oproti tobe ja jsem v Praze jedina nositelka meho praveho jmena i prijmeni! V Nemecku nas je vicero!Chytanim vajec muzes poverit Putnu ten ma s vejci jako takovymi nesporne sve zkusenosti!Je take s podivem jaky pouzivas dvoji metr  pri napadani prezidenta CR,ze by snad mel byt opilec ( pri jeho onemocneni cukrovkou),nemel by jsi se radeji tak dojemne starat o vaseho zesnuleho Guru Havla,ktery si svou konzumaci alkoholu uhnal cirhozu jater? Nikdy bych se nesnizila jit vyrvavat vulgarismy proti hlave statu, z nejakym zfanatizovanym davem (pro mne obycejnych tupych ovci),kteri nevi ktera bije! Kdyz se ti tak libi genderova proamericka demokracie,tak co ti brani se natrvalo usadit v zemi zazraku?Konecne by jsi mel moznost lezt privilegiovanym amikum do analniho otvoru pri kaze vhodne i nevhodne prilezitosti!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#953 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-25 12:20:28

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Putinuv analni otvor je zrejme pro nektere lidi daleko pritazlivejsi.  Hura hura hura Putinovi a Zemanovi.

Jan Novák pravým jménem

#982 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 14:08:43

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Což si nechat své blbé rady pro Německo? Ale to raději ne, zemi svých přátel, zemi,kterou v mnoha věcech obdivuji, všem těm mým německým známým a přátelům, tohle nepřeji.Naštěstí jsem se tam nikdy (NIKDY), při soukromých ani služebních cestách nesetkal s něčím tak blbým jako je Eva Helms.... (pokud vůbec je a nejde o  nějakého hajzla z rusáckého velvyslanectví)

Ale k věci: sprostý, hulvátský zjev ve funkci prezidenta se sám (SÁM) svou sprostotou a svými činy zbavil jakékoliv úcty, které by se normálně mohl z titulu svého úřadu těšit. Nevím,proč bych já měl být slušný vůči hulvátovi, který jako první uráží mne. Není to žádný bůžek,jen nejvyšší "ouřada" ve státě,ouřada, kterého JÁ platím ze svých daní, i když jsem ho nevolil a i když provádí politiku (např. řiťolezení do Putinova zadku), KTERÁ JE PROTI MÝM ZÁJMŮM.

Ameriku (tedy USA) považuji za našeho (českého) přítele a spojence a jsem šťasten, že jsem se dožil dne, kdy se k tomu můžeme hlásit. Že nějaká Parteigenossin ,exčlenka NSDAP nebo SED (totéž v jiné barvě) nebo, jak to bývá, postupně obojího, USA nenávidí ovšem chápu...

Jan Novák pravým jménem

#983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-27 14:42:03

#952: Eva Helms - Re: Re: Re: Re: Re: Předmět 

 Čtu, že ti leží v hlavě "genderová" Amerika. No, myslím, že se můžeš začít starat o Německo s jeho kvótou 30% žen .... nebo to vám, (zřejmě)  pod hrozbou jaderným útokem  zločinné USA také vnutily? A co na to Eva Helms? Je jako "obyčejná tupá ovce" nebo se těší na koryto ve správní radě?