MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#17674 Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 14:50

#17661: - Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

Bolo tam naozaj veľmi široké spektrum ľudí, ktorých spojovala nespokojnosť s chovaním a jednaním prezidenta tejto krajiny, boli tam ľudia, ktorí na rozdiel od Vás nikoho ničiť nechcú. Chceli len túto nespokojnosť vyjadriť, to je všetko. To Vy tu ničíte rozumne diskutujúcich Vašou "pravdou", s ktorou sa podpísaní pod touto petíciou z logických dôvodov nemôžu stotožniť, to naozaj nie je možné a Vy to veľmi dobre viete.

O ideálnom občanovi, schopnom viesť ideálny dialóg, ste to napísal/a pekne, súhlasím s Vašim výkladom, ale ruku na srdce...Nemala by byť práve hlava štátu tým ideálnym občanom? A ešte niečo...Máte pocit, že všetky Vaše príspevky, alebo i príspevky ostatných prívržencov pána Zemana boli napísané presne v tomto duchu?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#17733 Re: Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta!

2014-11-25 17:25:15

#17674: - Re: Re: Re: Jsem hrdý na svého prezidenta! 

 Slováci sa do toho nemajú starať:). Máte si ísť rečniť na Námestie SNP. :-)

Kto videl ten prenos z Albertova, musí mať dojem, že popisujete nejakú celkom inú udalosť. Rozumne diskutujúcich tu tiež nevidím, sú tu vulgárne hovädá, pavlačové baby, primitívni šovinisti, hejčecháčci:), sem tam nejaký naivný pobúrený moralista, ale rozumná diskusia, snaha o objektivitu a argumenty? Kde?  

Takže pozorujem tú frašku a bavím sa:). A to mi nikto nezakáže. A na Slovákoch v ČR mi vadí servilnosť.