MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18779

2014-11-27 19:21

Souhlasím s body této petice a hluboce se stydím za prezidenta naší republiky. Chápu, že většina národa ho volila a má ho nadále ráda a není se čemu divit, když většina národa má v hlavě jen to, co nejdříve odfláknout práci a zajít do hospody na pivo pomluvit těch pár ostatních kteří tvrdě pracují a svůj volný čas netráví u piva ale u hodnotnějších činností. Mám naší zemi rád ale bohužel se ve světě musím stydět zato, že jsem Čech a žiji v zemi kde si lidé zvolí za hlavu státu: Opilce, egoistu, burana a tak zákeřného člověka jako je Miloš Zeman.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18788 Re:

2014-11-27 19:34:07

#18779: -  

 Vazeny pane.  Toho hnusneho burana a opilce nevolila vetsina naroda, ale pouze vetsina lidi, kteri se zucastnili 2. kola prezidentske volby. Mnozi z nich uz dnes hazi zpatecku.  Podle poslednich pruzkumu mezi jeho volici by mu nedalo hlas 15 procent a 28 procent by velmi vahalo. Priznivcu zkratka ubyva.


Nepřihlášený uživatel

#18793 Re: většina národa ho volila

2014-11-27 19:43:10

#18779: -  

Pečlivě jsem si několikrát přečetl tuto petici,protože jsem ji chtěl původně podepsat.Neříkala mi vůbec nic...fráze a bezobsažné řeči.Podíval jsem se na komentáře,abych zjistil,kdo tuto petici podepsal a proč. Žádné argumenty,jenom kecy a nadávky na imaginární komunisty a "bolševiky",stupidní výkřiky do tmy ,na které se ani nedá reagovat.Vy si myslíte,že ti,kteří nepodepíší,jsou jenom voliči Zemana? Já nejsem,ale takové ubohé argumenty bych nepodepsal ani za dolary :-).Ta štvanice v médiích na Zemana je už ubohá a směšná.Prakticky každý den se najde někdo,kdo se o něho otře.Přitom prezident nedělá zákony ani zahraniční politiku a naše země má vládu.Komu se asi hodí odpoutávat pozornost od opravdových problémů a pořád řešit,co sprostého Zeman řekl.Kecy o lidských právech jsou kecy v kleci a ani Kárel jako ministr zahraničí nezpochybňoval fakt,že Tibet patří do Číny. Milí petenti na této petici,je tady hodně lidí,kteří to myslí upřímně,ale také provokatéři,kteří to dělají za nějakým účelem.Jakým ukáže čas.Doufám,že se jednoho dne nebudete muset stydět za to,že jste naletěli...sbohem a příjemný rudý pochod na Hrad