MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#19093 Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem

2014-11-28 13:07

#18614: - Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem 

Víte, "Káča" nejspíš uvažuje logicky a ptá se sama sebe, jako například i já.

Kdo jsou ti, co Zemana volili do nejvyšší ústavní funkce v této zemi? Víme, že ho volilo 37% oprávněných voličů této země ve 2. kole přímé volby. Co jsou zač?

A dále se ptá sama sebe, tak jako já? Kde jsou ti lidé nyní, aby hájili to, co člověk, kterému dali mandát, vyvádí? Proč nám ostatním nejsou schopni vysvětlit, co tím vlastně sleduje a kam svými politickými činy a slovy míří?

A závěrem pak kdokoli z nás, jeho odpůrců, už může je konstatovat, že Zemanovi voliči ani netuší proč ho volili a ani netuší, že to co ve funkci prezidenta ČR vyvádí škodí celé této zemi, tedy jim, jako všem ostatním 63% oprávněných voličů a dalším cca 2,5 milionům dětí, které zatím nejsou ještě oprávněnými voliči.

A jít do důsledků, tak nám v naší zemi cca čtvrtina národa vnutila opilého lháře a stupidniho politického pomatence, rovnou na pražský Hrad.

Nedivte se, že se ptáme Vás, kteří jste tomu tak moc rozuměli před volbami. Například mě bylo jasné hned od první chvíle, po 2. kole přímé volby prezidenta, co nás čeká. A Vy to nevidíte ani nyní?

Proč Zemana alespoň nehájíte relevantními argumenty a nepřinesete sem nějaké pozitívum, které ho zbobí? Není to snad proto, že ho nezdobí oprvadu vůbec nic???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19113 pozitívum, které ho zbobí

2014-11-28 13:25:02

#19093: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem 

milý Romane,opakujete tady stále dokola ty svoje argumenty a už jste opravdu směšný...voliči ,kteří volili Zemana na takovou diskuzi nepřispívají...to vy stále lidi přesvědčujete a navzájem se utvrzujete,že jste udělal správnou věc,já ho nevolil,ale vím,proč toto píšu ...manipulantům se nejedná o Zemana(je jim ukradený...nevládne,nedělá zahraniční politiku),potřebují nespokojené občany nasměrovat tak,aby se nechtěli ptát na nepříjemné věci některých lidí...proč např.ČT vystřihla z projevu prezidenta jméno Bakalovo ?je to smutné vidět,kolik lidí se nechá zmanipulovat a nevidí sviňárny,které tady vyráběli pánové jako Bakala,Kalousek,Drábek a i jiní...ale dále se přesvědčujte o své pravdě,co vám taky jiného zbývá