MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19438

2014-11-28 21:59

Vážení spoluobčané, přečtěte si laskavě, jakým způsobem se prezentujete, a pak se běžte hluboce stydět, jak hluboko jste klesli a jak lehce se sebou necháváte manipulovat. Ani v jednom nemáte pravdu - jste opravdu jen ovce, které se sebou nechají vláčet. Jste ostudou tohoto státu, ale v každém státě se najdou vyvrhelové. Časem jistě dospějete, ale tuhle špínu už ze sebe nikdy nesmyjete. Jste navždy poznamenaní - jste vlastizrádci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19457 Re:

2014-11-29 00:12:43

#19438: -  

 Nesouhlasim,ze kazdy clovek co si preje zmenu a V tomhle pripade,jde o nespokojenost s presidentem,je vlastizradce. Silna slova pro nemalou cast obyvatelstva vsech vekovych vrstev i koutu republiky.

Jak pojmenovat toho,co mu tleska a shazuje oponenty? Hlupak,ignorant,ovce?


Nepřihlášený uživatel

#19472 Re:

2014-11-29 07:01:02

#19438: -  

 
Vážený spoluobčane, přečtěte si laskavě, jakým způsobem se prezentujete, a pak se běžte hluboce stydět, jak drze a neomaleně urážíte lidi, kteří mají jiný názor než Vy. Ale v každém státě se najdou takoví. Obávám se ale, ze vy už nedospějete, protože změnit své způsoby nejste pravděpodobně ani schopen, ani ochoten.


Nepřihlášený uživatel

#19477 Re:

2014-11-29 07:14:56

#19438: -  

 Promluvil Bůh ? Nebo snad nový kandidát na prezidenta ?

Roman Skácel
Hodonín

#19499 Re:

2014-11-29 08:27:58

#19438: -  

Vidím to jinak, ti všichni kolem jsou pouze nějak ideologicky zatížení, tedy občansky svobodni ve skutečnosti jen do urřité míry, tedy se závazky ke všem typům ideologií, které nesou skupiny jiných v našem okolí.

Jsou mezi námi ti, co by nikdy svobodu už nechtěli ztratit, přes ty, co si ji ani neumí přiznat a hledají její smysl pro ně osobně, až po ty kteří ji rovnou odmítají a nejlepší by byl pro ně návrat nějakého toho českého Putina, nebo pro začátek aspoň Gottwalda, nebo Husáka.

A přesně tak, jak chtějí Rusové "své" rusky mluvící Ukrajince zachraňovat před jejich vlastní vládou v Kyjevě i s územím, na kterém žijí, přesně tak by rádi ti s českým Putinem raději změnili i společsnské uspořádání v zemi, a udělat ho podobnější "ruské demokracii", přičemž Zeman je jen takovou neschopnou chcíplou první vlaštovkou, která jim staré časy, po nichž se jim tak moc stýská, pouze připomíná, ale nepracuje na nich zase tak efektivně, jak věřili, že bude.

Jenže na jejich poušti demokracie jsou jeho slova i politické činy tím typem vláhy, který stačí aby ještě chvíli mohli přežít a doufat ve výraznější změny v dohledné buoducnosti.

P.S. Ve skutečnosti v České republice spí ideologická pátá kolona komunismu přímo v nejméně 40% lidí u nás, ale spíš v mnohem více z nás.

P.P.S. Až bude tohle zcela patrné, bude mnohem více skutečně svobodných a prodemokratických lidí DOZOROVAT A SPRAVOVAT svá práva.

Demokracie není věčná, ztratit ji je mnohem snadnější, než ji získat, totéž platí o svobodě jednotlivce a jeho právech s ohledem na Deklaraci lidských práv a svobod.

To co se v naší společnosti i na tomto úplně otevřeném diskuzním fóru děje, je skutečně velmi přehledné, stačí to jen číst a vnímat neobsah a nestanoviska přízpěvků, nenázory a přitroubrá přisprostlá tvrzení.

Tohle jsme aktuálně my, Zemanem lehce "obrozený český lid".