MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

soudek

#19455 Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-28 23:33

#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 souhlasím,že si můžeme za vše sami,jaký národ,takový páni.Máme demokracii,tož nevidím důvod,proč by pan prezident nemohl mluvit,jako poslanci,národ ba i děti.Ty kurvy,které uděly z kostela bordel,ty chráníte,chráníte i opilce Havla,což pak Švjceberka,který nemá ani vzdělání,by mohl být naším prezidentem,nestačí vám pan Babiš co by slovák,že nám dělá ministra financí?A má rozehráno na budoucího prezidenta.Kdo jste,že můžete nám diktovat,začíná tu být horší jak před převratem.Toto je zločinecký stá a není to chyba Ppana Zeman.Změňme společnos a vyžente ty grázly klackama,at táhmou do USA

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19459 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-29 00:37:06

#19455: soudek - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Vazeny pane, jsou to obcani CR. Co ma jiny stat spolecneho s nasi politikou,spinou,korupci a nespokojenosti? V USA by jakykoliv zlodej a korupcnik byl uz za katrem. To neni CR a pan Zeman je president ceskeho,postkomunistickeho svinciku.

No,vy uz jste docela daleko ve svem fantazirovani,tak pan Babis presidentem? Pokud vubec bude kandidovat,tak zase to bude na obcanech CR zda jej zvoli,pokud bude prima volba. President ale nema zaruceno ze kdyz je neprijatelny a neschopny representovat CR,ze jej lide budou tolerovat a tleskat mu. To ani v pripade presidenta Zemana.

Jednoduchost hleda vinika a je to.....zese nekdo uplne jiny nez ceska spolecnost a politika.


Nepřihlášený uživatel

#19460 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-29 00:50:51

#19455: soudek - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Ano , pro proletářskou lůzu je to zde horší, než před převratem. Tenkrát se moc nepředřeli a brali za to prachy. Teď dělaj to samý a mají za to hovno. Řvou po hospodách, že nemaj peníze a při tom řvaní prochlastaj a prohulej 3 kila denně. Jejich jediný argument pro obhajobu minulého režimu je pivo za 1,70. A samozřejmě za to může kdokoliv jiný, jenom ne oni. Můžou za to Amíci, Kalousek, Klaus, Havel, Kačer Donald, Pučálkovic Amina, Tom a Jerry a hlavně Švjceberk bez vzdělání. Dokud tady budou takováhle hovada, tak nám nepomůže na Hradě ani Bůh.

Jděte už všichni do prdele.


Nepřihlášený uživatel

#19461 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-29 01:23:54

#19455: soudek - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Jo a ještě jsem zapomněl. Vy zde vůbec nikoho neobviňujte ze zlodějen. Za totáče jste nejvíce kradli vy, já a všichni ostatní. Kdo nekrad, okrádal rodinu. Vencové z JZD tavili V3esky narvaný cihlama na naše chalupy. Z fabrik proudily davy proletářů s narvanejma taškama, že se jim podlamovaly nohy. Jedinej rozdíl proti dnešku byl ten, že tenkrát toho bylo na rozkradení sakra málo. Takže se nedivte, že dnes rekruti z našich řad kradou ve velkém. Sami jsme si je tam pro to poslali a bylo jasné, že to tak dopadne. Doposud to byla sranda. To bylo pouhé paběrkování borců okresního přeboru. Ale vykrást státní rezervy, na to už museli nastoupit profíci z extraligy. Takže si dál lemtejte pivo a slintejte závistí na hospodský stoly. A jestli chcete z této země vyhnat opravdu všechny grázly klackama, tak poslední zhasne.