MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#20020 Re: Re:

2014-11-30 11:18

#19955: - Re:  

 to .co jste vyplodil je hloupé a nenávistné...ale to je typické pro strážce Havlova odkazu (kdysi někteří strážili odkaz V.I.Lenina) a voliče Karla(na Hrad a nijak jinak)...tím co jste řekl o volbách jste jasně deklaroval,že nejsme demokratická republika...a tady se ohrazuji...pokud chcete volit na ulici,odstěhujte se do nějaké banánové republiky....tam to tak dělají....a jestli Putin je Putin tak Havel je Havel...jste nenávistný demagog toho nejhrubšího zrna

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20278 Re: Re: Re:

2014-11-30 19:00:31

#20020: - Re: Re:  

 To, ze muj nazor hnotite, jako hloupy a nenavistny je v poradku, totalitni rezim a mysleni skutecne nenavidim a vubec se za to nestydim. Pokud se vam to zda hloupe, prosim. Volic "Karla" nejsem, ostatne nechapu, proc vy a vam podobni automaticky davate do jedne roviny odpurce Zemana s volici protikandidata. Take mate pravdu v tom, ze CR neni demokraticka zeme, k te skutecne demokratii ma jeste dlouhou cestu.

Dale nechapu, jak jste prisel na to, ze chci volit na ulici??? Ne ne, ja chci pouze volby bez lzi, spiny, mafianskych kamaradu kandidatu, podvodu a s pruhlednym financovanim volebni kampane. Na ulici lide pouze vyjadruji svuj nesouhlas se soucasnym stavem politickeho deni.

Putin je pro me jen putin, ale pan Havel je a bude vzdy Pan Havel a vy se stavte treba na hlavu :)

Cest!

 

P.S. Ci pak odkaz chranite vy? Zemana?? :D A konkretne ktery, smim li se zeptat? "Ku.. sem. ku.. tam",  nebo "slivovice leci kudy tece", nebo snad odkaz mladezi "kourit muzete, ale az od 25. narozenin"?? ;)))