MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-10 23:59

#23706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Chlapče, síla je v duchu, ne v počtu. Ale o tom Ty víš hovno. To se učilo až výš.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:28:53

#23731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Áno, sila je v duchu. Dav duchom slabých v tejto odpadovej jame, ktorí tu predvádzajú svoju úbohosť nadávajúc bezhlavo Zemanovi a ľuďom, ktorí ho podporujú a odmietajú Vaše hlúpe urážky hlavy štátu, silný duchom určite nie je. To sú tí, čo mu odolávajú.

Včera na ČT bol celkom pekný dokument o podobnej poľovačke na Paroubka. Tí vrhači vajec na stenu s Paroubkovými fotografiami boli vaša krvná skupina a ich psychologický profil presne súhlasí s tým vaším. Pekne to povedal jeden z opýtaných: je to ako tie "revolty" v Anglicku, kde masy "revolucionárov"  vykrádajú obchody a ničia všetko, čo im príde do cesty. Keď sa ich opýtate, o čo im ide, nevedia - hlavne, že si vybijú svoje napätie z frustrácie. Ešte že vám vaši "ideoví vodcovia" našli cieľ a sformulovali zopár sloganov, ktoré tu hulákate. 

Samozrejme, že nikto neodpovie na moju otázku, či signatári tejto petície pôjdu demonštrovať pred americkú ambasádu, že v Poľsku CIA za úplatky prevádzkovala mučiarne v koncentráku. Aj nacistické koncentráky boli utajované. Ako povedal Snowden, toto konanie a neochota USA potrestať vinníkov vyvoláva otázku, kam smeruje ten režim v USA... Ale vy máte plné ústa "ruských švábov" a zatiaľ vám z nich lezú americké:-).