MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23745 Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 01:22

#23743: - Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 V dobe kdy se podepisovala Anticharta bylo celkem u umelcu jako je Ivan Mladek pochopitelne ze ji podepsali. Ja sam jsem signatar CHarty77 (ten z tech, kteri charte verili) kdysi, kdyz jsem jeste byl obcanem CSSR jsem Mladkovi pisne rad poslouchal.Jsem rad pane neznamy ze jste me trosku zmirnil zklamani.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23765 Re: Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 07:48:45

#23745: - Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 Tomu se říká odpuštění.  Ale pozor. Odpustit se dá pouze těm, kteří pouze z nějakých vážných osobních (a ne prospěchových) důvodů podlehli a zůstali nadále "pasivní". Navíc pak občanům této země různou formou něco pozitivního přinášeli, i když mnohdy pouze skrytě, ale lidé byli naštěstí dost vnímaví. Naprosto se ale nedá odpustit těm, kteří aktivně škodili těm "pasivním" a škodí dodnes. A těch tu běhá ještě opravdu hodně a bohužel se tu díky snahám jistých "zájmových skupin" a různých informačních služeb rekrutuje velké množství nových a ještě nebezpečnějších. A právě jeden se "vyrekrutoval" až úplně nahoru a odvádí dle předem domluveného scénáře pozornost od toho druhého, podstatně nebezpečnějšího. A to právě těm příznivcům "hlavy státu" stále nedochází, protože jsou nenápadně manipulováni právě těmi "škůdci". Samozřejmě, že to samé tvrdí obráceně o nás a někdy to zní i poměrně logicky. Ale je faktem, že Američané nám zatím nikdy neublížili. Druhá strana už ano.

A co se týče pana Mádka, já se dost bavil. A on určitě také. Ten fanatický redaktor, který se ho pořád snažil někam vmanipulovat, si potom musel asi nadrtit hodně Diazepamu. Pan Mládek si to prostě užil a já úplně chápu, proč na ten rozhovor vůbec kývl. Z mého pohledu to byl takový hezký trojský kůň. To se chlapcům z PL moc nepovedlo.