MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#26582

2014-12-23 10:03

Vážený pane ministře,
z důvodů, o kterých se rozepisuji v přiloženém třístránkovém dopise, který je součástí tohoto dokumentu, Vás žádám o odejmutí vyznamenání z vojenských operací AČR pod hlavičkou NATO.
Děkuji Vám za pochopení a důrazně Vás žádám o Vaše souhlasné stanovisko.
Pplk. v.z. MUDr. Marek Obrtel v.r.

V otevřeném dopise Ministru obrany ČR a vládě ČR
Vracím válečná vyznamenání, protože se hluboce stydím za to, že jsem sloužil zločinecké organizaci, jakou je NATO v čele s USA, a jejím zrůdným zájmům po celém světě.
Chci tímto svým gestem také jednoznačně vyjádřit svůj naprostý nesouhlas s politikou USA, uplatňovanou vůči Rusku, zemím EU a všem svobodným a suverénním zemím světa nyní i v minulosti a zejména s jejími důsledky.
Chci také tímto demonstrovat nesouhlas s postupem vlády ČR a ostatních kompetentních orgánů v otázkách přístupu k dezinformačním kampaním a záměrnému informačnímu embargu na klíčové události ve vztahu k současné geopolitické a vojenské situaci ve světě, přičemž viním všechny odpovědné subjekty také za naprostou nečinnost v otázkách zabránění vzniku globálního konfliktu (zejména) mezi USA a Ruskem na území Evropy.
V neposlední řadě chci tímto skutkem podpořit prezidenta republiky, Miloše Zemana, v jeho úsilí o objektivní pohled na stěžejní otázky vnitro i mezinárodně-politické a v jeho boji „proti všem“ za zachování suverenity a identity českého národa a jeho globální bezpečnosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26585 Re:

2014-12-23 12:51:10

#26582: Asenad -  

 Zřejmě proruský vlastizrádce. Škoda mluvit.


Nepřihlášený uživatel

#26599 Těžko říci, kolik panu plukovníkovi je, pokud je v záloze věkem.....

2014-12-23 15:32:21

#26582: Asenad -  

 .....je starej komunistickej lampasák a není divu, když se vy komunisti houfujete připaveni k vraždění, že se takový soudruh přidá. 

Pokud je člověk mladý, nikdy nebyl v bolševické partaji, tak je to jeho názor, ale já o tom pochybuji, obzvláště, když píše "třístrankový dopis" :-)