MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#26978 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 13:06

#26861: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Na Rusko už dávno není potřeba ani dřevěný klacek. Stačí jen tuto zaostalou a superzlodějskou zemi přestat dotovat penězi a zastavit podporu v oblasti technologií a budou do roka o do dne hotoví.

Rusko nemůže vtrhnout na Ukrajinu vojensky oficiálně, protože je to neutrální země, může ještě tak bojovat skrytě, tím, že válku na východě Ukrajiny dlouhodbě zásobuje úplně vším k válce potřebným, a to formou humanitárních konvojů. Kdyby tam vpadli vojensky, už dávno by byly v dokonalé celosvětové izolaci, vyloučili by je i MOV, FIFA, UEFA, FIA a mnohé jiné organizace, jako to udělaly kdysi se Srbskem, díky čemuž vyhrálo EURO ve fotbale Dánsko...

Jenom hlupák, jako jste Vy, to nevidí a vidět nechce. Na čí jste vlastně straně? Na Ruské, tak alou, honem na letadlo a pomozte jim přece, brzo budou potřebovat každého bláznivého bolševíka, co ještě zbyl a každičkého popleteného rusofila.

A než pojedete, zabalte si do ruksaku i Zemana... 

Odpovědi

Svarun

#26986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 13:47:28

#26978: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, Rusko si nemůže dovolit napadnout svého souseda, ani pod záštitou ochrany vlastních lidí před členy Pravého sektoru, Srbsko nemá právo sjednat si pořádek ani samo ve své zemi, neustále se vojensky montovat do cizích záležitostí si mohou dovolit jen USA se svými věrnými nohsledy, a když přijde na věc, klidně i bez mandátu OSN. Oni si mohou dovolit cokoliv, oni jsou přeci bohem vyvoleni spasitelé pro demokratickou misii. Nevím, kdy jste všichni vzali tu utkvělou představou, že právě ta vaše „demokracie“ je ta jediná správná, určená na násilný export do celého světa, i když za sebou táhne tisíce mrtvých a zmrzačených, od Vietnamu přes Irák, po Afghánistán. Kdo vám dal právo neustále se vměšovat do politiky suverénních států, i tam kde jsou vaše pokroucené demokratické hodnoty brány jako silně dekadentní, nežádoucí a pobuřující. Kde jste vzali ten falešný pocit nadřazenosti, tu bezzubou aroganci a šovinismus, se kterými rozhodujete za celý svět, co je dobré a co ne, opovrhujete každým jiným systémem, než je ta vaše pokřivená dekadentní demokracie a násilím jim vštěpujete vaše myšlenky? Vůbec se nedivím, že má Islámský stát tak silnou podporu. Být muslimem, nejspíš bych také vstoupil do jejich řad, než kolaborovat se svým úhlavním nepřítelem, NATO. Zabednění Češi tohle nepochopí, ti byli vždy zvyklí kolaborovat. Žasnu, jak dokáže hrstka lidí dokonale zblbnout pseudohumanismem, multikulturalismem či neomarxismem celé národy a totálně pokřivit pohled na svět. Takové síly nedosahuje ani ta ruská propaganda, osobně jste toho důkazem. A ty vaše přihlouplé závěry si laskavě nechejte pro svoji rodinu, ta vám podobné žvásty možná žere.