MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#30463 Nové a znepokojující informace vycházejí najevo o Karlu Schwarzenbergovi.

2015-01-06 16:38

Jeho příbuzní jsou s vlivnou americkou rodinou Rockefellerů spojeni více, než bylo dosud známo.

Redakce Prvnizpravy.cz už dříve informovala o tom, že Karel Schwarzenberg dlouhodobě navštěvuje schůzky Bilderberg Group, mocné a elitářské organizace založené v 50. letech minulého století a ovládané jednou z nejmocnějších rodin světa, Rockefellerovými.

Schwarzenberg byl přistižen (nejprve na zapřenou) na setkání tohoto vlivného klubu v roce 2008 v Chantily (USA) - setkání se koná každý rok na jiném místě světa za nejpřísnějších bezpečnostních opatření a za účasti 150 vlivných osobností Ameriky a Evropy. Ještě jako rakouský politik pak navštěvoval tato setkání v letech 1979-1981.

Zároveň je členem dalšího vlivného Rockefellerova spolku - Trilaterální komise.

Pro Rockefellerovu rodinu přitom pracoval i jeho strýc, František Schwarzenberg, diplomat, který po únoru 1948 emigroval na Západ a v USA pracoval v chicagské pobočce Council on Foreign Relations (CFR), opět ovládané Rockefellerem. Přednášel také v Aspen Institutu, think-tanku podporovaném Rockefellerovými a další bohatou americkou rodinou Carnegiů. Právě tento think-tank přitáhl před časem Karel Schwarzenberg do Prahy, aby zde vytvořil jeho pobočku pro celou střední Evropu.

Havel asi neměl čas jet na Bilderberg, říká Pehe

Až potud jsou to vše informace už známé - novinkou ale také je, že Schwarzenbergův švagr (v roce 1969 si ve Vídni vzal Schwarzenbergovu nejstarší sestru Marii, celým jménem Marii Eleonoru Annu Anastazii Theresii), Leopold Bill von Bredow (*1933), mimochodem potomek Otto Bismarcka, který byl německým diplomatem (v 70. letech působil například v Izraeli), má rovněž vazby jak na CFR, tak na Aspen Institute.
Von Bredow byl po několik let výkonným viceprezidentem DGAP (Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik e.V.  neboli German Council on Foreign Relations), tedy německé pobočky - opět Rockefellerovy - CRF

Jak je pro tyto lidi obvyklé, jejich funkce se překrývají a zasedají hned v několika podobných institucích najednou. A tak můžeme Leopolda von Bredow najít rovněž jako představitele berlínského  Aspen Institutu.

Když tedy Karel Schwarzenberg zajišťoval s pomocí Zdeňka Bakaly zřízení pobočky Aspen Institutu v Praze, nepomáhal mu jen fakt, že se zná s bývalou ministryní zahraničí USA Madeleine Albrightovou, dcerou Benešova diplomata Josefa Körbela, ani fakt, že další šedá eminence americké zahraniční politiky, Zbigniew Brzezinsky, má vazby na Československo, protože jeho tchánem byl Benešův bratr Vojta (a Karlův strýc František se s ním dobře znal), ale skutečnost, že v Aspenu pracoval právě jeho strýc František Schwarzenberg a podle nejnovějších zjištění i jeho švagr Leopold Bill von Bredow.

A aby nebylo překvapení málo, Leopoldova dcera Vendeline von Bredow (*1970), která působí jako středo- a východoevropská korespondentka vlivného britského časopisu The Economist (předtím pracovala v Londýně pro Financial Times Deutschland a pro Merrill Lynch a ještě předtím v Bruselu pro Wall Street Journal Europe), jezdí pravidelně na setkání Bilderberg Group.

V roce 2012, když Bilderberg zasedal opět v Chantily, USA (jako v roce 2008, kdy tam byl sám Karel Schwarzenberg), byla jedinou ze dvou pozvaných reportérů, kteří se přísně tajné akce mohli zúčastnit.

Vendeline je ale zřejmě velice dobrá reportérka (nebo funguje její šlechtický původ), protože je na Bilderberg zvána poslední dobou s železnou pravidelností - účastnila se i setkání v roce 2011 (St. Moritz, Švýcarsko - opět jako jeden ze dvou pozvaných novinářů), stejně jako v roce 2010 (Sitges, Španělsko) a 2009 (Vouliagmeni, Řecko). Vendeline byla dokonce i na bilderbergovském setkání v roce 2008 (Chantily, USA), tedy se svým strýcem Karlem Schwarzenbergem. Účastnila se dokonce i schůzky o rok dříve (2007, Istanbul, Turecko), stejně jako setkání v roce 2006 (Ottawa, Kanada).

Bilderbergovské setkání z roku 2006 se ale zdá být jejím prvním, protože v těch předchozích ji už nenajdeme. Nenajdeme ji ani setkání posledním (2013, Velká Británie). I tak je ale sedminásobná účast Schwarzenbergovy třiačtyřicetileté neteře na Bilderbergu úctyhodná.

www.prvnizpravy.cz

 



Rockefellerův zástupce v ČR: Karel Schwarzenberg
Karel Schwarzenberg jako ministr zahraničí v Topolánkově vládě se účastnil setkání Bilderbergu, které probíhalo v americkém městě Chantily (5. - 8. června 2008, Chantilly, Virginia, USA).
Po návratu do České republiky byl v této věci interpelován opozičními politiky a zasloužil si za to kritiku. Politik si z ní ale nic nedělal a reagoval na kritiku buď podrážděně, nebo ji zlehčoval a zesměšňoval tazatele jako zastánce spikleneckých teorií
"Čas od času tam jezdím. Jako všechny konference a semináře je to někdy zajímavé a někdy nudné. Záleží na tom, kdo přednáší,“ přiznal. "Vůbec žádné tajemné pozadí, probíhá to docela veřejně už čtyřicet nebo padesát let. Novináři zřejmě nejsou příliš zvídaví a zajímají se spíše o to, co se děje tady, než na mezinárodní půdě. Žádné tajemno v tom není."
Schwarzenberg ale nebyl na setkání Bilderberg Group poprvé. V pořadu ČT HydePark přiznal, že na Bilderbergu byl už dvakrát. I podle sdělení Alexandra Vondry mohl být na konferenci vícekrát. "Obvykle na podobná setkání vyjede kníže nebo já, ale tím to hasne," řekl telefonický dotaz tehdejší ministr pro evropské záležitosti.  
Jenže ani to není úplná pravda. Mezi méně známé informace patří ta, že svoji premiéru na Bilderbergu si Schwarzenberg odbyl už v roce 1979 a dále ještě navštívil podobné schůzky v letech 1980 a 1981, jak vyplývá z dodnes dohledatelných seznamů účastníků.
Důvod, proč to o něm nebylo dříve známo, je prostý - nikdo ho tehdy nehledal pod jeho celým jménem a coby zástupce Rakouska, kde žil a žije. Karla Schwarzenberga najdeme v těchto seznamech jako "knížete" nebo také "prince" Karl J. Schwarzenberga z Rakouska. Seznamy prozrazují i to, že byl na setkání jako pozorovatel či přihlížející (observer). 
Trilaterální komise
Schwarzenberg je také členem jiné Rockefellerovy soukromé vlivové organizace, tzv. Trilaterální komise (TC), jakési dceřiné společnosti Bilderbergu.
Jednání TC navštěvuje často, víme například o tom, že se jako ministr zahraničí v Topolánkově vládě účastnil v roce 2007 jejího jednání ve Vídni, kde měl i projev. Ve svém životopise o členství v TC nic neříká, ale mezi členy TC ho najdeme.  
Aspen Institute   
Spolu se Zdeňkem Bakalou, jak už bylo vzpomenuto, přivedl Schwarzenberg do Česka také americký levicový think-tank Aspen Institute, když se mu v roce 2011 podařilo otevřít zde jeho pobočku pro celou střední Evropu. Think-tank se zaměřuje na podporu amerických zájmů a mimo jiné obhajuje překonanou teorii o lidmi způsobeném globálním oteplování.  
Nejen to, podle některých zdrojů (bývalý britský důstojník MI6 John Coleman) je Karel Schwarzenberg dokonce členem „Výboru 300“, čili skupiny tří set nejmocnějších mužů planety, kteří jsou podle kritiků zároveň členy řádu iluminátů.  
Do globalistických kruhů Karla Schwarzenberga nejspíše uvedl jeho strýc František (1913-1992), mladší bratr Karlova otce. František Schwarzenberg je totiž v mnohém ministrovým předobrazem. Do diplomacie byl uveden svobodným zednářem Edvardem Benešem, podle rodinné tradice byl člen Maltézských rytířů, v emigraci ředitelem pobočky CFR (Chicago Council of Foreign Relations, později přejmenované na The Chicago Council on Global Affairs), stýkal se s bilderbergovcem a špičkou CFR Zbignievem Brzezinskim, přednášel v Aspenu, kde americký milionář Paepke zřídil známý think-tank.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#30464 Re: Nové a znepokojující informace vycházejí najevo o Karlu Schwarzenbergovi.

2015-01-06 16:42:02

#30463: - Nové a znepokojující informace vycházejí najevo o Karlu Schwarzenbergovi.  

 Mištino Mištino vy z tech konspiračních teorií dočista zmagoříte.