MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Arabela

#38279

2015-02-12 22:32

Držte už huby vy kreténi zasraní Zeman vyhrál po demokratických volbách, kundy jedny kavárenský!!! Nakopala bych  všem vaše imperialické prdele!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#38280 Re:

2015-02-12 22:48:42

#38279: Arabela -  

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Jiří Vyvadil zakladatel Přátel Ruska, byl také kdysi předsedou Nejvyššího správního soudu, pokud tam má stále vazby a to je velmi pravdpodobné, tak se nedivím, že nejvyšší správní soud nerozhodl o zrušení voleb, přestože Miloš Zeman porušoval masivně všchny tři limity Zákona o volbě prezidenta repubiliky. 

Káča

#38284 Re:

2015-02-13 06:57:28

#38279: Arabela -  

 Arabelo,Vy mě bavíte!Jen taková malá výtka,nějak jste se zasekla na jednom místě.Váš slovník se mi zdá dost omezený.Možná by to chtělo vyhledat si nové,neokoukané vulgarismy a začít je používat.Na začátku to vypadalo,že jste drsňačka,která bude své urážky stupňovat,ale jak vidím,zatím jste moc nepřitvrdila.Docela jste mě tím zklamala,čekala jsem od Vás víc.Ale možná by jste ke svým reakcím potřebovala nějaké drsnější akce.To Vás,bohužel,zklamu. Antizemanovce k tomu žádným,ani tím nejhrubším způsobem,nedonutíte.Antíci jsou v tomto ohledu strašně konzervativní a za všech okolností zůstávají slušní,inteligentní a moudří.Pokud chcete,aby s Vámi někdo komunikoval na Vaší úrovni,nezbyde Vám nic jiného,než opustit tuto antíkovskou diskuzi a přestěhovat se na diskuzi zemandrtálskou. Káča


Nepřihlášený uživatel

#38287 Re:

2015-02-13 07:27:16

#38279: Arabela -  

 No to je slovník hodný voliče zemana...ano, lidé jako ty ho bohužel volili.....Arabelo Arabelo.....fuj.....jsi podobná kreatura jako ta obluda na Hradě....


Nepřihlášený uživatel

#38291 Re: Nejvíce nenávisti ze sebe chrlí příznivci MZ

2015-02-13 07:50:59

#38279: Arabela -  

 Všimněte si, že nejvíce nenávisti  je na straně příznivců prezidenta.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-13 08:46:51


ONV

#38324 Re:

2015-02-13 09:51:56

#38279: Arabela -  

 Řekla jste naprosto přesně! Na těch kreténech je naprosto vidět, že už jsou úplně mimo!!! Realita je pro ně sprostým slovem, a to i přesto, že se tihle kreténi zaštiťují "Pravdou a láskou"!!! Lépe bych to neřekl!