Rezignace ombudsmanky Šabatové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#237 Výzva k rezignaci paní Šabatové na post Veřejného ochránce práv.

2015-02-22 20:05

Vážená paní ombudsmanko Šabatová, 

jste pro nás typickým příkladem, kdy se z disidenta minulého režimu stane aparátčík v režimu novém. Přestože se sama jistě považujete za „morální menšinu“, ve skutečnosti reprezentujete novodobou totalitu politické korektnosti, řízeného sociálního inženýrství multikulturalismu a samozvané vrchnosti, která opět společnosti nutí svou ideologickou představu „světlých zítřků“.

 

Proslula jste kauzami, které dosti přesvědčivě ilustrují Vaše postoje. Do kauzy „hidžáby na školách“ byla nejznámější kauza „Kuřim“.

 

Nemá cenu zde znovu otevírat celou bizarní kauzu 13 až 30leté Barbory/Aničky/Adama s temnější stránkou týrání dětí a pedofilní sekty. Podstatný je zde Váš přístup a Váš náhled na vlastní účast v kauze jakožto tehdejší zástupkyně ombudsmana O. Motejla. Vaše porušení zákona (1), oznamovací povinnosti příslušným orgánům, dodnes obhajujete skrze své morální rozhodnutí, kterému připisujete přednost před zákonem. Srovnejme to naopak s Vaším přístupem v kauze „hidžáby na školách“, kde Váš ústřední argument naopak zní, že postupujete striktně podle zákona (pozn. samozřejmě jen podle Vašeho výkladu). Tento rozpor celkem jednoznačně ilustruje Váš postoj, že zákon je argumentem jen když se hodí do krámu.

 

Zatímco veřejnost v ČR oprávněně požaduje pojetí práva a spravedlnosti v nejširším smyslu, jako především rovnosti před zákonem a dodržování shodných pravidel a povinností pro všechny, Vy zde plně vyjevujete svůj náhled ideoložky multikulturalismu při pojetí práva jakožto partikulárních práv zájmových skupin. V případě muslimů dokonce „práv“ ideologických.  Že se tím vracíme do středověkého pojetí personality práva, kdy co bylo dovoleno pánu, nebylo kmánu, Vám zjevně nevadí. A že se tím naleptává soudržnost společnosti Vám nevadí už vůbec, rozklad nenáviděné národní (i ve smyslu kulturním) soudržnosti je cíl neomarxismu (multikulturalismu).

 

Vrcholem v této kauze je Váš nepřijatelný přístup k ředitelce školy, které nařizujete formou více či méně explicitních příkazů, jak k zahalování žáků přistupovat.

 

Vyzýváme Vás tímto k rezignaci na post Veřejného ochránce práv.

 

Děkujeme.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#238 Re: Výzva k rezignaci paní Šabatové na post Veřejného ochránce práv.

2015-02-28 21:46:24

#237: - Výzva k rezignaci paní Šabatové na post Veřejného ochránce práv. 

 Některým lidem závity melou na prázdno jako šabatové.Myslím si že jak ona tak spousta politiků by potřebovali opravdovou defenestraci pro výstrahu!Teprve potom by věděli co je demokracie (hlas lidu)a ne politiků co nám naserou na talíř.


Nepřihlášený uživatel

#246 Re: Výzva k rezignaci paní Šabatové na post Veřejného ochránce práv.

2015-04-04 12:58:04

#237: - Výzva k rezignaci paní Šabatové na post Veřejného ochránce práv. 

 rezignaci? za ty jeji posledni vyroky bych ji rovnou vyhodil za hranice