SNÍŽENÍ DŮCHODOVÉHO VĚKU

Quoted post

Věněk

#5 Léky a jiné výdaje. Mladá generace bez důchodů.+ po 50 !

2015-03-13 08:58

Dneska je to s léky daleko lepší než za socíku. Pro důchodce a nezaměstnané platí rovnice: Buď  si koupíš léky, ale pak se nenajíš a nezatopíš. Nebo zaplatíš nájem, pak si nekoupíš léky a zdechneš. Nebo se najíš, pak nezaplatíš nájem, inkaso a léky a pak zdechneš. Být či nebýt, toť hamletovská kapitalistická otázka. Ale mnoho důchodců lezlo a leze modrýmu ptactvu a Tuneldědkovi do zadku. Tak a´t se jim vysměje.Mají co chtěli.

No a naši úplně blbí mladí, to je další tragedie. Při zvyšování věku do důchodu a pracovní zátěže, zvyšování počtu civilizačních chorob,nárustu  chlastu, hulení nikotinu i maryjánky se důchodu NIKDY  nedožijí. Důchody za ně poberou jiní soudruzi. V 45 letech je milovaní  podnikatelé nakopou do zadku a z vydrancovaných zničených ubožáků  udělají  bezdomovce. Mladí podnikatelům závidí a obdivují je s otevřenou tlamou . Dostanou, co si plně zaslouží. Viz schovej dědkovi a babě vobčanku.Již nyní umírá dost lidí po dosažení padesátky. A bude hůř.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Léky a jiné výdaje. Mladá generace bez důchodů.+ po 50 !

2015-03-13 10:55:09

#5: Věněk - Léky a jiné výdaje. Mladá generace bez důchodů.+ po 50 ! 

 Celé to tvé tlachání lze zkrátit do pár slov: nejsi schopný se o sebe postarat a vydělat si peníze. Slušný člověk začne přemýšlet, co pro sebe může udělat a jak to změnit. Socík začne hysterčit, svou neschopnost házet na všechny kolem a natáhne ruku se slovem "dej".