MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ivoš

#43609 USA jsou pravicový ráj na světě

2015-03-20 21:49

5 KLUKU si dovedlo poradit s  bolsevickou  ceskou,nemeckou policii a ruskou jednotkou. Musi se jednat a ne kecat,komunismus je rakovina a chce ozarit,treba i jaderne.

Likvidací levice USA ničeho nedosáhly. 70 000 000 milionů ovčanů USA jsou na potravinových dávkách. Když dojdou peníze, klidně vás odpojej v nemocnici od přístrojů. Množí se případy otroctví. Prostituce kvete. USA finančně  bankrotují. Chybí jim suroviny. Drogy mezi mládeží jsou normální  drogy všeho druhu, účinků a metod výroby. Drogy se podávají i v armádě. Je obrovský  problém s narkománíí  armádních  veteránů. Pouliční gangy dětí a mládeže se střílí přímo na ulicích. Střílí i ostatní civilisty.Tyto gangy šíří drogy, násilí, prostituci, zbraně a náboje. A také nekontrolovatelné násilí.  Obrovská distribuce drog po území USA.Podívejte se na úděsný zkrachovalý Detroit.

Miloš Zeman má vtip, odvahu, předvídavost a inteligenci. Držíme mu palce.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43610 Re: USA jsou pravicový ráj na světě

2015-03-20 21:55:39

#43609: Ivoš - USA jsou pravicový ráj na světě 

 Jsem pro vyhlazeni komunismu treba i nasilim.


Nepřihlášený uživatel

#43613 Re: USA jsou pravicový ráj na světě

2015-03-20 22:38:32

#43609: Ivoš - USA jsou pravicový ráj na světě 

 Ty Ivos,dnes uz nemuzes tak lhat......najdi mi nekoho koho znas,kdo v USA zivori nebo trpi temi vsemi neduhy cos popsal....a hlavne kdo ma vubec v umyslu, tu zemi na pokraji bankrotu, vubec opustit.....

Dovedes si predstavit ze dodnes rada lidi ani nezamyka domy,ani nezamyka auta..? Nevlastni zadnou zbran,pze ji nepotrebuje...ale tobe se hodi ten Detroit..co treba Chanov?

Ani v CR neni kazdy socka a narkoman a presto jsou mista kde ma clovek strach vecer projit...tak asi tak.


Nepřihlášený uživatel

#43628 Re: USA jsou pravicový ráj na světě

2015-03-21 06:40:26

#43609: Ivoš - USA jsou pravicový ráj na světě 

 Ke tvým blábolům a polopravdám o USA se nebudu vyjadřovat. Bylo by to dlouhé. Stačí, když napíšeš, kde a jak dlouho jsi tam žil.

Pokud jde o Zemana:

VTIP rozhodně nemá. Není vtipný. Je uštěpačný a arogantní. Ponižuje své oponenty, což určitě není vtipné.

ODVAHA. Odvahu má, když je krytý ochrankou. Jinak, jako chlap, je to zbabělec. Jen zbabělci jsou mstiví. Příkladem budiž veliký Stalin, který byl prototypem zbabělce.

PŘEDVÍDAVOST. Předvídavost projevil, když se vecpal na Prognostický ústav v r. 1990, aby mu neujel vlak. Také, když vyštval z funkce předsedy ČSSD pana Horáka, který to zabalil a vrátil se do Švýcar (nemohl se na to dívat). Tuto vlastnost, kterou využívá především ve svůj prospěch, potvruji.

INTELIGENCE. Je sečtělý, pamatuje si jako slon. Ale intelegence nepobral ani za mák.

DRŽÍTE MU PALCE. Zeman vám kašle na vaše palce. Držte je jak chcete. On už se, jako ostatně každý komunista, cpe do přízně Ježíše Krista. To dělají všichni komunisté na sklonku života. Gross, když těžce onemocněl, tak se nechal slyšet, že se obrátil k Bohu. Možná by to byla pravda, kdyby vrátil to co nakrad.