podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1504

2015-03-21 08:35

Podle Echa:

"Nové muzeum na počest Josifa Stalina se otevře v ruském Koroševě. Otevření proběhne k 70. výročí Dne vítězství nad nacismem jako připomenutí „postavy nejvyššího vojenského velitele“

Návštěvníci tak budou moci navštívit expozice jako jsou „Stalinova role při restaurování ruské pravoslavné církve“, „Stalinův přínos k vítězství“ nebo „Stalin jako symbol sovětského úspěchu a vítězství“."

A k tomu nám tu mohou odporní rusoprdi, ten kolaborantský a komunistický dobytek, blábolit o "fašistech" v Kijevě nebo "SS v Litvě"...... když vidím tu bestii Stalina lezoucí zpět z hnojiště dějin,a jeho nelidské, bestiální pohůnky a pohrobky v čele s Hitlerovičem Putinem, válečným zločincem a vrahem, který se vraždou Ukrajiny vychloubá a atomovou vraždou světu vyhrožuje, sympatiím k "fašismu" se ani NEDIVÍM.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1510 Re:

2015-03-23 12:56:11

#1504: -  

Stalin tady ale nechodí po ulicích. Což bohužel ty fašouni v Rize ano.

Vlastně pletu se. Jsou to jistě demokratiční a NATO a vůbec všelijaké bohulibé a mírové spolky včetně EU a USA podporující důchodci. Jejich minulost v Waffen SS, jichch uniformy a "zásluhy" to jsou v jejich případě jen omluvitelné hříchy mládí. Nebudem z toho dělat bůhví co. SS bylo, SS bude ;-)

Ale pokud by náhodou podporovali Zemana, tak je porubeme, nácky jedny komunistický!!!!