MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

excelsius

#43951 Re: Re: rozděl a panuj

2015-03-23 14:12

#43944: - Re: rozděl a panuj 

 s tím s Vámi souhlasím, ale odmítám, že je Zeman nácek, anebo že na plese byli náckové, jak tady mnozí tvrdí. Zeman má sice slovník nevynesené žumpy z Vysočiny a politicky se mu zřejmě zamlouvají komunistické a postkomunistické režimy, ale nácek není.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43956 Re: Re: Re: rozděl a panuj

2015-03-23 14:46:44

#43951: excelsius - Re: Re: rozděl a panuj 

 To je věc názoru. Se svými voliči mluví jako komunista se svými donátory jako nácek. Rozdíl mezi extrémem z levé strany a extrémem ze strany pravé je jen v tom, jakým způsobe získává zdroje. Levicový extrém přímo krade, viz. zlodějské Leninovy bandy a použítí těchto zdrojů na získání moci a z druhé strany korumpování businessu slibováním lepších zítřků pro ty, kdož se přidají k náckům (odletí se Zemanem do Číny....) když příslušně dnes přispějí na "politickou práci" nácka. 

Stejně jako spojuje (koncentruje) v sobě obě zločinné ideologie V.I.Putin, stejně tak to dělá Zeman. Proto si já myslím, že Zeman je komunsitickým náckem a to i proto, že extrém, je ve skutečnosti jen jeden a rozpoznat, jestli je to extrém komunistický, nacistický, či teroristický s náboženským "pozadím", je poměrně obtížné, obecně se to rozlišuje způsobem získávání zdrojů a startovací "filozofií". Zeman to dle mého názor skutečně kombinuje. 


Nepřihlášený uživatel

#43962 Re: Re: Re: rozděl a panuj

2015-03-23 15:26:16

#43951: excelsius - Re: Re: rozděl a panuj 

 Vy nějaký rozdíl mezi komunisty a nácky vidíte? To mne velmi zajímá. V čem jej spatřujete?

Považujte za horší, když je někdo charakterizován jako nácek než to, že je charatkerizován jako komunista díky jeho způsobu jednání? 

Myslíte si, že komunisté jsou lepší než náckové, protože jste je měl ve svém okolí, ve škole soudružky učitelky, na osobním oddělení, na obecních úřadech, tedy jste si na ně zvykl? 

Já bych řekl, že není rozdíl, mezi komunisty a nácky žádný. Německo v době, kdy byli na úřadech náckové vypadalo naprosto totožně jako ČR v době, kdy tam byli komunisté. Ale zkuste mne přesvědčit, že komunisté jsou jiní než náckové, rád si to přečtu.