podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1650 Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-09 16:14

#1646: - Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA 

 Budeš stejně kritický? Jsi drzý, ničemný LHÁŘ! NEVŠIML JSEM SI, ŽE BYS TU PSAL, KDYŽ RUSÁCKÉ SVINĚ PUTIN, LAVROV A DALŠÍ MLUVILY O PRÁVECH RUSKA V "BLÍZKÉM ZAHRANIČÍ".

Až doložíš, jak jsi to těmhle rusáckým zločincům natřel, pak tu přijď žvanit o tom, jak se kdo k "nám" má chovat!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1656 Re: Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA

2015-04-10 08:28:25

#1650: - Re: Re: Re: Re: Pobouřen přístupem USA 

Jestliže můžou mít USA "práva" na druhém konci světa (a my se tváříme, že to tak je správně) a na základě toho válčit jak o život, tak může mít Rusko "práva" v blízkém zahraničí. A svým způsobem - proč ne třeba v Jižní Americe?

Až bude i "naše strana" dodržovat pravidla, nebude se rozšiřovat, budovat základny po stovkách tak se o tom můžeme pobavit. Zatím je to pitomost.

Dej si proti sobě počet válek v zahraničí které provedlo Rusko a USA třeba za posledních 10 či 20 let. Pak počet zavražděných lidí. Pak počet základen v zahraničí, které mají. Počet států nad kterými létají jejich drony a zabíjejí lidi cizích států bez ptaní. Pak počet zničených cizích, původně suverénních zemí. Pak se podívej, koho jsme v minulosti podporovali a dodávali jim zbraně i výcvik, BinLádin, Irák, Irán, tzv. "umírněná opozice v Sýrii - tedy na rovinu ISIL".

Podívej se, jak v USA jednají s Carnajevem. Jasně, je to vrah, ale je to taky čečenec a jen prováděl terorizmus, Když jiní čečenci tohle prováděl v Rusku, tak jsme je podporovali a byli to bojovníci za svobodu. Proč není v USA označován za bojovníka za svobodu? Vždyť jenom vyhazoval civilisty do vzduchu, jako jeho "kámoši" v Rusku.

Až mi tohle vysvětlíš, a nějak logicky a rozumně, ne jen svými nadávkami a urážkami, tak se můžeme bavit dál.