Zákaz norování

Quoted post

Pixie

#121 Re: Re:

2015-04-18 18:28

#103: - Re:  

 Dobrý večer,

kdybych tyto stránky již z minulosti neznala, tak by mi asi stačily, ale pár drastických obrázků a videí nejsou argument.
Stránky sdílí akorát "to nejhorší z nejhoršího", neposkytují informace o problematice a k tomu nabádají k vandalismu (nepřímo, toto obvinění by právně nejspíše neobstálo, ale narážím na zmíňku o lidské moči a vnadišti). 
Co jsem se já snažila říct je to, že je pokrytecké hlásat, jak chcete lidem otevřít oči, přičemž jim také neposkytujete úplnou pravdu. Pokud se nebude norovat, bude se střílet a budou se pokládat pasti :) Samozřejmě negeneralizuju na všechny svoji zmíňku o nevědomosti, ale jsem pevně přesvědčena o tom, že nikdo si tu nedomýšlí následky.
Nic není jen černé, nebo bílé. Na každou věc existuje více pohledů.

Odpovědi

liška
Nepřihlášený uživatel

#123 Re: Re: Re:

2015-04-18 19:11:30

#121: Pixie - Re: Re:  

 Norování je drastické jak pro lišky a jezevce, tak pro psy.  O to hroznější je norování mláďat. Když jsem byla malá, poslali jezevčíka do nory jezevce a on ho tam zazdil. Přijeli pro tátu, ať jim jde pomoct. Ještě dnes slyším ten zoufalý nářek psa, který pomal slábl. A táta chtěl zastřelit majitele psa. Od té doby u nás hajní ( ne myslivci) nenorovali. Myslivci to boužel dělají dodnes  a opravdu se tím hodně baví. Bohužel, nemám žádné důkazy, které by se daly použít pro trestní oznámení. Nevadí mi, když lišku zastřelí ( pokud nemá zrovna mladé) ale vadí mi ta zrůdost a týrání zvířat. Vadí mi sadistický myslivci a to, že jim to ty slušný tolerují a kryjí je. Pak se nemůžou divit, že je lidi nenávidí.