MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47041 Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět.....

2015-04-28 09:08

#47035: - Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět..... 

 F.R.Čech je člověk, který dovede pobavit. Proto ho mám rád.

Pokud jde ovšem o Zemana, jakákoliv sranda s ním končí. Je zavilý a neústupný. Má to zřejmě své kořeny a má na to právo.

Ještě, že je to tak, jinak bych ho miloval. Bohužel F.R.Č. je stejně užitěčný idiot jako Ovčáček.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47044 Re: Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět....

2015-04-28 09:50:17

#47041: - Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět..... 

 Ringo dovede být mediálně přesvědčivý. Jeho vyprávění o nominaci do jakési EU komise v parlamentu, kdy on sám na konferencích nerozumněl jedinému slovu, neb jednacím jazykem nehovořil a byl tam "jaksi do počtu" bylo chytlavé, vtipné, ale to je vše, pravdy na něm nemuselo být vůbec nic, např. proto, že logicky mohl mít překladatelku či dokonce byla jednání vždy tlumočena. 

Logicky ale člověk zvažuje, jestli člověk, za kterým je skutečně kus práce, nemůže mít pravdu. 

Problém je se Zemanovým lhaním, problém s tím, že dopravil KGBáka Remka do Ruska, Klausovou na Slovensko. Jaký to má smysl, aby tam byli takoví lidé? Jaký mý smysl vskutku šílený Halo noviny Ovčáček? 

Zeman ve skutečnosti žádné dveře nikam pravděpodně otevřít neumí, spíše je to tak, že ví o tom, že jsou dveře otevřeny a tak do nich také vleze. Obchod celé EU s Čínou je logickým důsledkem uvolňování vztahů a také nejspíše i změň v Číně, abych uvedel příklad. Zeman se tedy k tomuto "přizmijil" a tak se je to, obávám se vším. Jako druhý příklad by mohl být Nazarbajev a Kazachstán. Kazachstán je schopen platit a má skutečné peníze a režim není vyloženě destruktivní k obyvatelům země a nejeví se ani jako agresivní ke světu, přesto si o Nazarbajevovi a jeho jednání můžeme myslet své, je potom logické, že není přímý důvod "sankcionovat" režim i sebe o práci, pokud je smysluplná, přestože jistě každý dodavatel do Kazachstánu bude poněku "ve střehu" obzvláště, když bude muset dodávku řešit i s tamními politiky. 

Jestli toto Ringo Čech nechce vidět či dokonce nevidí, to je otázka. Jestli upřednostňuje osobní vtah se Zemanem a osobní sympatie k němu, před reálným zhodnocením jeho působení nebo ho není schopen, to je také vážná otázka.

Např. Jiřina Bohdalová se soudila se státem o to, že je vedena ve svazku donašečů StB neoprávněně, následně se jde ale líbit s naprosto jasným StBákem Šloufem na jeho narozeniny. Je v tom jistý druh schizofrenie. Osobní sympatie vlastně popírají jeji postoj vůči státu.