MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47082 To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří?

2015-04-29 06:12

100 mil. nebo snad 300 mil.? Bude to celé stát 100 mil. ročně, neb na to zřídí úřad, najmou úředníky, pořídí jim prostory atd. atd. atd.  Výsledek, úspora možná čistá nula, možná 100 možná 200 mil. korun, tedy budou to v tom nejlepším případě 0,3 promile státního rozpočtu!!!!!! a to ještě ve velmi optimistické variantě. 

Soudruh StBák Babiš se ale dostal do Sněmovny na to, že se tu rozkrádají dokonce jen na DPH pohonných hmot desitky miliard ročně!!!! a přitom není schopen jakýmkoliv smysluplným nenákladovým zásahem uspořit ani jen jediné promile rozpočtu, tedy jednu jedinou miliardu. To, že se tu desítky miliard na DPH z pohonných ani rozkrádat nemohou vyplývá z toho, že čistě teoreticky, kdyby všechny fyzické a právnické osoby musely DPH platit, tak by se vybralo cca 26 mld. korun a tedy se těžko mohou všechny rozkrást. Dokonce i jen jediná ukradená miliarda je věc naprosto absurdní a skutečně se to také nikdy nepotvrdilo, že by se komukoliv podařilo. 

Kobra stojí stovky milionů ročně a výslede je v podstatě nula. Nejspíš se ani nezaplatí. Přitom Kobru velmi úsporně zavedl Kalousek, vytvořil analytický tým, který policii poskytoval důkazy, byl to tento tým, který dostal do vězení zatím jediného velkého zloděje v DPH s pohonnými hmotami, nebyla to nějaká šílená Kobra idiota Babiše. Ten místo ospor přijde s idiotským nápadem, že zavede daň za natankování, přestože se dodnes platily hmotné rezervy z našich nemalých. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47083 Re: To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří?

2015-04-29 06:18:40

#47082: - To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří? 

 Jak má velkou budovu MMR? 

Pokud má 1000 m2 (normální dům ma 120-250) tak bych v kanceláři s měšíčním nákladem na úklid na m2 za 100 korun pracovat opravdu nechtěl. 

Jakmile ale zakázku vyhrála společnost GSUS absolutní čistota, částka se čtyřnásobně snížila. Úřad od té doby platí za úklid 110 tisíc měsíčně.

110 tisíc měšíčně je částka naprosto absurdní, nesmyslná a za tuto částku nikdo v budově např. o 3000 m2 nemůže úklid poskytovat. Buď hrabe novinářům nebo hrabe někomu na MMR. 

Mimochodem zamini uvádí, že má těch metrů 33 000 cca, což je číslo uvěřitelné.