MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47096 Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard

2015-04-29 11:32

#47094: - Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard.... 

 V podstatě nelhal, miliardy se rozkrádaly a rozkrádají ale svým vstupem do politiky a vlády se tyto zlodějiny, své a svých soukmenovců, snaží legalizovat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47097 Re: Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky mil

2015-04-29 11:56:11

#47096: - Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard 

 Nechme černého humoru. Idiot Babiš lhal, neboť neexistuje možnost, že by se rozkrádaly miliardy a nebylo to postižitelné. Druhá možnost je, že se daní platí málo, tedy pak je potřeba se ptát, zdali úroveň daňové zátěže je v pořádku, tedy srovnatelná s tím, co vidíme v okolních státech. Dle mého názoru, je celková daňová zátěž v podstatě v všude v Evropě stejná, odchylky jsou v podstatě mnimální, pak je potřeba tedy mluvit o tom, že stát s našimi daněmi nehospodaří dobře. 

Komunisté Klaus a Zeman zde oposluvně změnili mandatorní výdaje tak, že se prakticky žádná vláda bez sociálního otřesu, která přišla po nich, nemohla defictnímu financování vyhnout. Byl to komunista Zeman, kdo za 4 zdvojnásobil státní dluh, aniž by měl i jen minimální pokles nezaměstnanosti a tedy zvýšení výkonu celé ekonomiky. Jeho tzv. růst, by tvořen jen a jen domácí spotřebou, ničím jiným. Tedy na jedné strany si masivně napůjčoval, peníze kamsi "rozdal" a ti kdo je dostali je utratili, čímž vznikl onen "jednoroční růst" HDP, který za něco stál tedy 3 %. 

Následně po něm socanské vlády také zdvojnásobily dluh, ale díky vstupu do EU v roce 2004 zajistil i masivní pokles nezaměstnanosti, tedy poprvé byl růst HDP provázen také poklesem nezaměstnanosti a tedy vyšší výběrem sociální a zdravotního, což vytvořilo např. přebytky ve zdravotních pojišťovnách, které pak zloděj Topolánek z jeho bandou chtěl "zprivatizovat". 

Ne opravdu jednání idiota Babiše není na černý humor, jednání idiota Babiše je ve své podstatě zločinné. Německo má dnes vyrovnané rozpočty!!!! a my ani nepřemýšlíme o tom, že by bylo zavedeno euro. 

Babiš a jeho banda idiotů ANO jsou vlastně zločinci.