MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#49969

2015-06-20 10:04

Prezident Obama pro stanici VOX: „Musíme mít nesilnější vojenskou sílu na světě a musíme,příležitostně,zkroutit ruce zemí,které by nedělaly to,co potřebujeme,aby dělaly".

PROHLÁŠENÍ VLADIMIRA PUTINA NA PLENÁRNÍM ZASEDÁNÍ PETROHRADSKÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA

Prezident Ruska Vladimir Putin vystoupil na druhý den jednání Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra s referátem na plenárním zasedání. Vyslovil se k otázkám protiruských sankcí, ekonomické krize, investic, budování vztahů se Západem a Východem, a také k řadě jiných závažných témat.

Nechtěli bychom odpovídat na destruktivní akce Západu

„Nechtěli bychom samozřejmě odpovídat na destruktivní akce, které se nám pokoušejí vnutit někteří naši partneři, přičemž na škodu sebe samým… Nejnovější údaje, které jsem viděl a slyšel z Evropy — odhaduje se, že evropští výrobci mohou mít až stomiliardové ztráty. Náš obrat zboží s Evropou se snížil skoro o jednu čtvrtinu", prohlásil Putin.

Evropa je hlavním ekonomickým partnerem RF

„Zajímá nás, co se bude dít v Evropě, to je náš největší partner. Ano, objemy obchodu s Evropou se nám značně snížily, Evropa však zůstává i nadále naším hlavním partnerem, a mezi evropskými zeměmi zaujímá první místo Spolková republika Německo. Doufám, že všechny problémy pomíjí, a budeme rozvíjet tyto vztahy dál. Jsme na to připraveni", řekl Putin.

Rusko se snaží rozvíjet vztahy s Německem, nezáleží to ale jen na nás

„Budoucí vztahy Ruska s kteroukoli zemí nezáleží jen na Rusku. To proces vzájemný, a nemůže být kladně vyřešen jednostrannými akcemi. Snažíme se ale o rozvoj vztahů se Spolkovou republikou Německem", řekl Putin.

Minské dohody jsou klíčovou podmínkou urovnání na Ukrajině

„Nechceme nic, to národ Ukrajiny by měl chtít, aby ukrajinské vláda něco udělala, anebo chtít, aby to nedělala. Myslíme si, že pro urovnání je nutno, jak už jsem řekl, splnit minské dohody. A klíčovým okamžikem jsou tu nesporně prvky politického urovnání", řekl Putin.

RF se nechová agresivně

„Nechováme se agresivně. Začali jsme vytrvaleji a důsledněji hájit své zájmy, po dlouhou dobu, možná říci po desetiletí, jsme klidně mlčeli a navrhovali všelijaké prvky spolupráce, postupně nás ale tlačili, tlačili, tlačili a přitlačili k čáře, za kterou už nemůžeme ustoupit", řekl Putin na plenárním zasedání SPIEF.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#49972 Re:

2015-06-20 10:44:53

#49969: -  

Jiste, vsichni Putkovi verime !

Desetileti Rusaci  mlceli ?  I kdyby to byla pravda, tak se najednou soudruhu Putinovi zastesklo po ere Lenina, Stalina, Brezneva a spol.

Kdo ti prekladal Obamuv vyrok ? Umis tak perfektne anglicky, nebo cerpas z rusackych prekladu ?????


Nepřihlášený uživatel

#49983 Re:

2015-06-20 14:23:14

#49969: -  

 Přitroublé žvásty z rusácké dezinformační centrály.