Zákaz norování

Quoted post

Josef Micháček

#386 Asi z těch lidí tady pojdu!

2015-06-21 10:36

Koukám, většina lidí neví co by roupami dělali. Kdyby ste radši dělali petici proti přistěhovalcům co nám sem chystají dát. Aby ste se jednou nedivili až pujdete do krámu a tam přijde blázen co vystřílí celý obchod.

Každý máme svůj názor a já mam takový, že norování ať si klidně je, lišky nám letos vybili celý kurník s 10 slepicemi a slepice jedna nás stála 350 Kč. A vy chytráci mi to asi nezaplatíte!!! Mám známého myslivce a jsem rád, že to dělá. Vím, že jsou lišky a divočáci přemnožení tak proč je nelovit?

A pokud tu nějaký INTELIGENT napíše, že myslivci střílí zajíce kteří jsou chránení, tak jste na omylu, ty se nesmí střílet, je za to velká pokuta. Takže ať norování je a ekosystém se udržuje. Všude by měla být rovnováha.
A pokud se chcete jen dočíst o zajících a malých zvířátkách co žili kdysi a díky chytrákům jako vy vymřeli tak to GOOD LUCK!

PS: Přečtěte si něco nejdříve o myslivosti atd. a pak dělejte chytré.

Odpovědi

Vincentka

#390 Re: Asi z těch lidí tady pojdu!

2015-06-21 10:51:24

#386: Josef Micháček - Asi z těch lidí tady pojdu! 

Souhlasím s tebou jsem také z vesnice a nejednou nám lišky vybílily kurník a navíc jednou známého kousla liška a bohužel chytil vzteklinu a přála bych to tady všem co tu podepsali petici. Nechci bránit myslivce, ale lidi nevidí to, že staví krmelce a v zimě dávají zvířatům potravu, aby tu zimu vůbec přežili. Kdyby to dělali jen pro zábavu, už by to bylo dávno vše zakázané.