STOP MIGRANTUM

Quoted post

Karel Březina

#1

2015-06-30 20:27

A další zkurvený nácek... ty rasistický petice už by měl někdo blokovat! Copak se nestydíte? Český národ je nemocný xenofobií a soc. dávkama a přitom tu největší bordel dělají právě Češi! Úplně se stydím za to co tu neonacisté předvádí! Mám rád svou zem, ale nesnesu, aby jsme věčně utlačovali všechny menšiny! Jaképak parazitování? Politici kradou v miliardách a to vám nevadí? Češi mají tak ubohý životy, že se věčně musí zaobírat menšinami, sociálními dávkami a rasismem. 90% národa by se mělo jít léčit, to je šílený. Největší zloději, násilníci a vrazi jsou právě Češi! Stačí se podívat na zprávy... Je tu nejméně 50 petic proti přijímání uprchlíků, jste nemocný netolerantní, nehumánní národ plný předsudků. Kéž byste tu pomoc někdy potřebovali vy a někdo by vám ji odmítnul a nechal vás zdechnout!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re:

2015-07-02 09:21:45

#1: Karel Březina -  

 Zavři hubu ty mrdko zfetovaná! Nikoho tvůj dementní ubožácký sluníčkářský názor nezajímá, s těma sračkama si běž někam do gay klubu špíno. Kéž by tebe někdy přepadl nějakej přivandovalej negr, okradl tě, pobodal a nechal tě ležet v krvi a všichni občané se od tebe distancovali a nechali tě v bolestech zhebnout! Nic míń si nezasloužíš, feťácká špíno!


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2015-07-02 09:27:35

#1: Karel Březina -  

 Z odporných slizských vlastizrádců jako jsi ty je mi na blití! Jak něco tak odpornýho může existovat! Dřív se takový odpad jako ty popravoval. Věčná škoda, že už není trest smrti, protože taková špína nemá právo žít v naší společnosti. Tfuj!

Jiří Jelínek

#17 Re:

2015-07-05 09:59:21

#1: Karel Březina -  

 Podívejme na sprostého primitiva, lidský odpad, nazývá slušné lidi "nácky". Navrhuji, abychom my všichni lidé, kteří jsou pro své lidství nazýváni "nácky", toto oslovení od lidského odpadu přijali za své jako výraz úcty a obdivu. Nazývá-li mě někdo "náckem", je to pro mě čest a důkaz, že jsem správným Člověkem.


Anonymous

#23 Re:

2015-08-26 13:59:35

#1: Karel Březina -  

 ne ty se stid blbe a si más v hlave vymeteno  ty rasistický petice  by měl kazdý vitvorit petic proti přijímání uprchlíků a zabranit jim aby sem nelezly nenakazily cesko islámem


Nepřihlášený uživatel

#28 Re:

2015-11-15 09:19:00

#1: Karel Březina -  

 přél bych ti aby ti vyvraždili rodinu když se jich tak zastáváš

 

Anti - Anti čech

#29 Re:

2016-01-21 12:24:55

#1: Karel Březina -  

Pane co říká po sedmi měsících? Doufám že až sem ty chudáky dostanem budete je jako první vítat vy a doufám že si jednoho nebo dva vezmete do podnájmu


Nepřihlášený uživatel

#32 STOP MIGRANTŮM

2016-07-27 14:28:43

#1: Karel Březina -  

 Ten kdo je zkurvený (vlastizrádce) jsi tady ty Březino….(a to nejsem nacek). Co kurva děláš tady v česku když ti nezaleží na budoucnosti , bezpečnosti nás , naších dětí a svobodě samotné v česku a cele europě. Pokud by ti na tom zaleželo tak nic takového z huby nevypustíš co tady blábolíš.  Ty jsi nemocný a šílený člověk (a jak to tady vidím tak už žádná léčba ti nepomůže) když urážíš 90 % lidí tohoto národa, kteří mají obavy z budoucnosti a vlivu islamizmu. Islám samotný se v žádném případě neslučuje s naší kulturou a ani se nikdy nepřizpůsobí, neváži si ženy, neváži si života a je násilnický!!! To už si kurva uvědom!!! Jsi zkurveny islamista a vlastizrádce seber se a výpadní do Sýrie když tak sympatizuješ s islámem a islámským státem(předci nebudeš žit mezi zloději, násilníky a vrahy jak nás nazýváš). Tady mezi občany této republiky a europy nemáš co dělat. Kdo tě tu kurva nasadil ???!!! Takové jak jsi ty by měli bez pardonu střílet jako škodnou tohoto národa!!!