STOP MIGRANTUM

Quoted post

Karel Březina

#7

2015-07-01 15:36

Bla bla bla nacistický kecy... seru na tuhle odpornou zemi a pokud mám být vlastizrádce tak hrdý! Jste fanatičtí vlastenci a pro svou zasranou zemi byste vraždili úplně všechno co s ní nemá nic společného. Jste Hitleři a žijete v roce 1945. Odporný čeští dobytkové šířící nenávist a rasismus. Jak může existovat něco tak zkurvenýho jako je neonacista?! Nikdy nebudu na straně rasistické většiny a jsem na to hrdý! Jsem členem Antify a vím, že tato cesta je správná! Většina českýho národa je ovlivněna neonacismem a fanatickým vlastenectcvím, drží všichni spolu a myslí si, že to co dělají je správné. My příznivci Antify humánní, lidští a normální lidé sereme na tu nenapravitelnou většinu páchající pouze zlo! Nejste schopni žádné pomoci ostatním národům, jste vrazi a násilníci. Za tento fašistický dobytek se stydím ze všeho nejvíc! To, že jsem Čech neznamená, že budu podporovat nacistické zlo, chápeš plešoune?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2015-07-02 09:31:18

#7: Karel Březina -  

 Hrdej na to že je vlastizráce může být jen ta nejodpornější anarchistická svoloč. Takoví odporní podlidi jako ty by se měli zavírat. Většině normálních lidí je z takových vyfetlých bezmozků jako jsi ty totálně na blití a mají proč. Odporná špíno, chcípni už!


Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2015-08-11 07:39:22

#7: Karel Březina -  

 Že ty sis dneska nevzal prášek, slinto? Vždyť jse ti už několikrát psal, že je máš brát pravidelně. Jakmile jdnou vynecháš, pak máš hnd tyhle stavy. Tak šup, prášek, hrnek vody na zapití, chvilku odpočinku v postýlce a uvidíš, že ti zas bude líp :-D

Martin Pospíšil
Brno

#22 Re:

2015-08-21 22:58:21

#7: Karel Březina -  

 Vždyť to tvrdím. Buď jsi takový idiot, nebo si na něj jenom hraješ a honíš si ego na reakcích, ani jedno nesvědčí o tvém přílišném psychickém zdraví. Pokud vím, na rozdíl od islamistů nikdo nikoho vraždit nechce, jenom nechceme přijímat do své země imigranty. Apropos proč je nepřijímají jejich bratrské islámské země jako Saúdská Arábie, SAE, Katar, Bahrajn, kteří se topí v bohatství a neví co s nimi? Já ti odpovím, protože to jsou xenofobové. Jediný, kdo zde chová jako xenofob a jště k tomu jako psychicky labilní hulvát jsi tady ty. Ale asi tě to nepřekvapuje. Jistě nejsem první, kdo tě tak nazval, že? Ale nic si z toho nedělej, třeba se to dá léčit.