MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56490

2015-09-07 21:00

Havel říkal, že Bush dělá vše dobře. Když bombarduje porodnice, tak humanitárně!

A že je to pravda dokazuje jeho lavička!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56510 Re: Co to žvaníte za strašné bláboly?

2015-09-08 05:55:26

#56490: -  

 Americké armádě se nikdy nestalo, že by záměrně bombardovala jakékoliv civilní cíle. Je to prosté, armáda je součástí veřejného prostoru, který vlastní občané a ti nemají zájem, takové věci dělat, proto to armády demokratických zemí nedělají. Mimochodem i to je důvod, proč občané demokratických států platí velmi drahý vývoj ultra přesných ale ničivých zbraní. Nestojí o to ničit masově, ale pokud je to už nutné, chtějí ničit cíleně a naprosto přesně.  Je to obecná vlastnost lidí, neexistuje člověk, který by si chtěl nechat amputovat ruku, když má vážný zdravotní problém s prstem. 

Je ovšem zvláštní, že např. ruští teroristé na východě Ukrajiny používají těžké zbraně dokonce z center měst, aby ostřelovali regulérní armádu Ukrajiny a pak se tváří, že to regulérní armády Ukrajiny střílí na civilní objekty. 

Je podivné, že tato teroritstická banda své těžké zbraně nevyveze mimo města, aby se utkala s armádou Ukrajiny. Proč používají město jako živý štít? Proč je nevyženou občané města? Protože je nechtějí vyhnat? Nikoliv, protože občané nemají zbraně na rozdíl od ruské pakáže, která se jim nastěhovala do města.