MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56977 Táňa Fischerová hodnotí Zemanův poločas ve funkci

2015-09-10 08:01

"Já samozřejmě víc vidím negativ, než pozitiv. Jako pozitiva bych snad mohla uvést určitou odvahu, dělat některé věci, které se běžně nedělají. Na druhou stranu to zas je vyvažováno v mých očích do mínusu tím, že jsou za tím spíše skryté lobbistické kruhy lidí, kteří na něj působí a tu osobní odvahu bych já viděla úplně jinak se projevit a jinde. Jinak mi samozřejmě vadí mnoho věcí počínaje tím, že podle mě nenaplňuje ústavu tím, že nejmenuje profesory, že nemá vůbec úctu k intelektuálům, naopak, ani k občanské společnosti. Že jimi v podstatě opovrhuje úplně stejně jako Václav Klaus a že samozřejmě rozděluje společnost, místo aby ji spojoval. I když se domnívám, že to ani nikdy neměl v úmyslu, protože toho není schopen,

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56979 Re: Táňa Fischerová hodnotí Zemanův poločas ve funkci

2015-09-10 08:05:29

#56977: - Táňa Fischerová hodnotí Zemanův poločas ve funkci 

 Pořád stejné havloidní sračky, které jsou akorát pro smích.


Nepřihlášený uživatel

#56988 Re: Táňa Fischerová hodnotí Zemanův poločas ve funkci

2015-09-10 08:26:46

#56977: - Táňa Fischerová hodnotí Zemanův poločas ve funkci 

 Snažit se vidět pozitiva na marx-leninském komunisitckém náckovi Milošovi Zemanovi se bohužel v současné době jeví vyloženě jako hloupost.  

Miloš Zeman masivně porušuje Ústavu tohoto státu a je tedy potřeba, aby Senát, Sněmovna, vláda a Ústavní soud toto řešili, je to jejich povinnost. Zeman s jeho bandou StBáků, KGBáků, komunistů a nácků, která ho na Hradě obklopuje je schopen napáchat obrovské škody a řekl bych, že vláda má dostatek informací od BIS, že z Hrdu dochází k úniku utajovaných skutečností státu a EU do Ruska. Těžko by se totiž hledal jiný důvod, proč si dopravil KGBáka Remka do Ruska na velvyslanectví.