MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56994 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 08:44

#56992: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Takže můžeme začít znovu, idiote!

 

K nenávisti vůči Západu naše lidi povzbuzuje Západ. Po našem vstupu do EU nám Němci a Rakušané zákazali na 7 let vstup na jejich pracovní trh. To tedy byli velmi solidární.

U nás působí mnoho zahraničních firem z Německa, Rakouska a dalších zemí západní části EU. Naši lidé v těchto firmách dostavají za stejnou práci pouze čtvrtinu západních mezd. Další solidární počin Západu.

V zahranočních řetězcích se tu prodává většinou předražený potravinový odpad, to už není solidarita, ale pokus o genocidu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56996 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 09:00:55

#56994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Jak jsem výše doplnil ruský trolle, nic takového není pravda. Pokud si uvědomíme, že zde mohla projít komunisticko-nacistická volební kampaň komunisticko-nacistické zrůdě Miloš Zeman, tak jsme bohužel stále obrovským nebezpečím pro západ. 

A pokud si nemyslíte, že se jednalo o komunisticko - nacistickou kapaň to co vedl Miloš Zeman a pokud si nemyslíte, že je zrůda, tak z toho vás v klidu vyvedu i jen citací mých argumentů v mých starších příspěvcích. Logicky za předpokladu, že nejse nevzdělatelný idiot např. jako Miloš Zeman. 

Dokládá to např. to, že si celý svůj život lže o jeho "fotografické paměti", prostatě, cévách, játrech, ledvinách atd. a co to dokládá snad nejvíce, že za celý svůj prohulený, prochlastaný, proflákaný a prolhaný život nepochopil (nevzdělal se) že výše uvedené vlastnosti jsou škodlive nejen pro něj samotného ale i pro jeho nejbližší okoli, tedy je potřeba se jich zbavit a ne je rozvíjet až k alkoholové demenci, která jej bezpochyby dávno postihla. 

Pro vzdělání v oboru dokonce potřebuje disponovat excelentí znalostí alespoň angličtiny, tedy pokud se nechce vzdělávat jen v marx-leninské pseudoekonomii" a i to je u komunisty Miloše Zemana obrovský problém, nemá tedy ani ten základní předpoklad k tomu se vzdělávat, nemá na to nástroje.

Tedy je snad Miloš Zeman opravdu idiot a tedy jen nástroj FSB jak ovládat a devastovat tuto zemi? Nasvědčuje tomu prakticky vše, co Miloš Zeman v pozici premiéra i v nejvyšší ústavní pozici napáchal. 


Nepřihlášený uživatel

#56997 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 09:01:54

#56994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Stále se jen na něco vymlouváte. Kdo chtěl, tak se prostě spakoval a odjel na západ vydělávat lepší peníze. Každý rozumný člověk věděl, že Tunel děděk a spol. jen slibují a skutek utek.. Chytrý člověk toho využil a odjel, tupci a idioti ( voliči Zemana ) dál vysedávali po hospodách a jen si mezi sebou ztěžovali, jak ten svět stojí za prd. Idioti.


Nepřihlášený uživatel

#57012 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 11:15:45

#56994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Hezky tě soudruzi naučili papouškovat ty svoje blbosti ale s tím do civilizovaného světa díru neuděláš, zkus to v putinstánu a třeba dostaneš i kaši jednou za den.


Nepřihlášený uživatel

#57019 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 11:38:14

#56994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU.... 

 Je skvělé, že upozrňujete na můj příspěvek, jak se západ choval k východu po pádu železné opony. 

Děkuji mnohokrát. 


Nepřihlášený uživatel

#57061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pracoval jsem na západě dokonce před vstupem do EU....

2015-09-10 15:35:56