PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

luczy

#152 Re: adopce

2015-09-17 10:38

#5: -  

Vy si vsichni opravdu myslite ze je lepsi nechat deti v deckych domovech ve kterych jim nebude davano nic ohledne rodiny, kde vetsina deti v budoucnosti ani nepochopi co je rodina a nemuzou to pochopit. Je lepsi aby ztravili sve dectvi v neosobnim prostredi s ostatnimi detmi a tak zvanymi tetami? Myslim si ze je lepsi mit dve maminky nebo dva tatinky kteri jim muzou dat lasku, a spokojeny zivot. Jsem heterosexualni ale mam tento nazor.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#153 Re: Re: adopce

2015-09-17 13:06:38

#152: luczy - Re: adopce 

 Nejsem si 100% jistý, že jste skutečně heterosexuální, protože tyto informace šíří především propagátoři LGBT. LGBT totiž používá tuto čistou lež a falešný soucit, aby pohnuli některými lidmi.

Víte jaká je skutečná situace v dětských domovech? Vy chcete tvrdit, že homosexuální páry budou těmi, které vysvobodí děti z dětských domovů. Odpovím Vám otázkou. Můžete mi prosím říct, proč, když jsou naše dětské domovy plné dětí, tak heterosexuální páry musí čekat někdy i dlouhé roky, než jim je dítě přiděleno?

Adoptivních rodičů je průměrně 6x více něž samotných dětí, které jsou určeny k adopci, a z toho plyne, že homosexuálové by tento seznam jen rozšířili. To opravdu dává logiku...

Podobné lži šírila i propagátorka tohoto zákona paní Maxová v médiích, ale již nezmínila korektní pravdu, že těch několik tisíc dětí se skládá min. ze 3 skupin, první jsou děti postižené a rómského původu a poslední je skupina těch, které nesjou určené k adopci. Rodiče se nevzdali svých rodičovských práv a chtějí být stále oficiálními rodiči tohoto dítěte, jelikož například nebyli schopni zvládat svoji finanční situaci, proto byli nuceni na přechodnou dobu dítě umístit do dětského domova.

Hra na city v tomto směru je zase jen cílené zkreslování pravdy. Vytváří se polopravdy a manipuluje s lidmi, jen proto, aby se dosáhlo kýženého cíle.

Viz již zmíněná pohádka o Smolíčkovi "Smolíčku pacholíčku, otevři nám svou světničku, jen dva prstíčky strčíme, jen co se ohřejeme, hned zase půjdeme" (přeloženo: zákonodárci, schvalte nám registrované partnerství, jen to chceme a slibujeme, že adopci nebudeme požadovat).

Mimochodem ptal se někdo těch dětí, jestli by o podobný adoptivní pár vůbec měli zájem? Na Slovensku něco podobného proběhlo, doporučuji shlédnout, mluví žena, která s dětmi v dětských domovech pracovala a měla s nimi velmi dobré zkušenosti. Ta žena je nevěřící, ale zastává hodnoty, které jsou pro ni naprostou samozřejmostí, ty velmi logicky odůvodňuje. V závěru tohoto videa je rozhovor s bývalými chovanci dětského domova, jaký názor mají na adopci homosexuálním párem. Nikdo z nich by do takové rodiny nechtěl jít, ale paradoxně většina říká, že by raději zůstali v dětském domově, kde jim vůbec nebylo špatně, jak se dnes s oblibou překrucuje:

Homosexualita a diskriminace:

www.youtube.com/watch?v=p1Y0jC2tFg

Prezentace homosexuality:

www.youtube.com/watch?v=Pp-CT7GrZ7c

Jaká je situace v dětských domovech?

www.youtube.com/watch?v=4NqX_EswfiU

 

 

 

Jan Kubalcik

#171 Re: Re: adopce

2015-09-17 20:48:45

#152: luczy - Re: adopce 

Dobry den.

V Ceske republice je ale situace takova, ze zdaleka neni dost "pravne volnych deti", tedy deti, ktere lze adoptovat. Ty deti nejsou v detskych domovech proto, ze neexistuje zadna rodina, ktera by si je rada adoptovala. Cili, jde-li Vam o osud deti, urcite jim nijak nepomuzete, kdyz umoznite homosexualnim partnerum deti adoptovat. Kazde dite, ktere je pravne volne, snadno najde rodinu, ktera jej laskyplne privita ve svem stredu. Ponekud podrobneji je toto tema rozvedeno zde.

S pratelskym pozdravem

Jan Kubalcik